Avans
Rata lunara

Ford TRANSIT PLATFORMA 6+1 LOCURI2017 2.0 Diesel 131 cp 172.000 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
TRANSIT PLATFORMA 6+1 LOCURI
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
172.000 km
Putere motor
131 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.063

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford, o marcă renumită pentru durabilitatea și fiabilitatea vehiculelor sale, oferă soluții de transport pentru o gamă diversă de nevoi. Modelul Ford TRANSIT PLATFORMA 6+1 LOCURI din anul 2017 reprezintă o alegere excelentă pentru acei clienți care caută un vehicul robust și versatil, adaptat atât pentru transportul de persoane, cât și pentru sarcini comerciale mai mici.

Acest autoutilitar second hand vine echipat cu numeroase dotări pentru confort și siguranță, incluzând ABS, aer condiționat pentru a asigura confortul în orice condiții de vreme, airbag-uri pentru a proteja ocupanții în caz de coliziuni, și sistem de direcție asistată pentru o manevrabilitate îmbunătățită. Totodată, beneficiile tehnologice nu sunt neglijate, autovehiculul prezentând funcții moderne precum Bluetooth, controlul tracțiunii (ASR), controlul stabilității (ESP), geamuri electrice, imobilizator electronic, radio, și închidere centralizată.

Pentru cei interesați de achiziția unui vehicul cu un istoric transparent, acest model oferă o garanție de 12 luni/20000 km din partea companiei noastre, și opțiunea de extindere a garanției până la 36 de luni, în limita a 40.000 km. Mai mult, prezentăm posibilitatea verificării istoricului de kilometraj și a condiției autovehiculului înainte de achiziție.

Având în vedere condițiile de finanțare auto flexibile, acest Ford TRANSIT este ideal pentru cei care caută masini in leasing sau credit auto. Oferim finantare auto pentru firme nou înființate, persoane fizice sau persoane cu venituri din străinătate, inclusiv pentru șoferi care beneficiază de diurnă. Agențiile de leasing cu care colaborăm sunt OTP LEASING, BT LEASING, BRD LEASING, IMPULS LEASING, BRD SOGELEASE și UNICREDIT LEASING.

Pentru tranzacția financiară este prevăzut un avans minim de 20%, ceea ce în cazul acestui vehicul se reflectă în circa 4.888 euro, TVA inclus. Perioada de finanțare auto este flexibilă, întinzându-se între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea autovehiculului. Respectând condițiile specificate pentru vârsta vehiculului, acesta poate fi finanțat pentru perioada maximă posibilă, având în vedere că nu depășește 5 ani vechime.

Masina este disponibilă doar pentru companii, în funcție de eligibilitatea acestora, iar oferta include și serviciul de înmatriculare a autovehiculului. Totodată, trebuie menționat că vânzarea se realizează cu factură, care include TVA deductibil, oferind astfel avantaje suplimentare pentru achiziție.

Leasingul automobile este o soluție de creditare externă optimă, iar pentru această autoutilitară second hand sau auto noi în leasing, termenii financiari se pot personaliza conform necesităților fiecărei afaceri, propunând astfel un credit auto adaptabil și avantajos pentru toate entitățile comerciale.

În concluzie, Ford TRANSIT PLATFORMA 6+1 LOCURI se prezintă ca o opțiune robustă și sigură, cu dotări ample și posibilitatea de finanțare prin leasing auto, personalizabilă pentru a corespunde nevoilor diverse ale afacerilor în creștere sau a celor consolidate.