Avans
Rata lunara

Honda CR-V2022 2.0 184 cp 18.900 km

Specificatii

Marca
Honda
Model
CR-V
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
18.900 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.993 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.151

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Honda CR-V, unul dintre cele mai populare SUV-uri din segmentul său, oferă dotări generale avansate și performanțe de înaltă calitate. Această mașină impresionează cu designul său elegant, tehnologia avansată și un nivel de confort premium. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini noi sau second-hand, Honda CR-V este o alegere excelentă.

Dotările generale ale Honda CR-V includ ABS (Sistemul de Frânare Anti-Blocare), Android Auto și Apple CarPlay, care vă permit să conectați telefonul mobil la sistemul de infotainment al mașinii. De asemenea, beneficiați de asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii, Bluetooth pentru conectivitate fără fir și computer de bord pentru a vă ține la curent cu informațiile despre mașină.

Această mașină vine echipată și cu o serie de dotări de siguranță, cum ar fi sistemul ESP (Program electronic de stabilitate), frânarea în caz de urgență și monitorizarea presiunii anvelopelor. De asemenea, veți aprecia și oglinzile laterale electrice, geamurile electrice, sistemul de navigație și suportul pentru mâini libere.

Honda CR-V dispune și de dotări specifice, care contribuie la confortul și siguranța dumneavoastră. Acestea includ airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare față, faruri LED și sistem de climatizare automată cu două zone. De asemenea, interiorul este din piele integrală, iar mașina este echipată cu sistemul adaptive cruise control pentru o experiență de condus plăcută.

Această mașină are și un nivel ridicat de eficiență energetică, fiind în conformitate cu standardele Euro 6 de emisii. De asemenea, Honda CR-V este disponibilă în varianta țării Germania, ceea ce înseamnă că a trecut prin toate verificările și este potrivită pentru piața auto din acestă țara.

Pentru a face achiziția unei Honda CR-V mai accesibilă, vă oferim posibilitatea de a opta pentru leasing auto sau finanțare auto. Cu un avans minim de 15%, puteți obține un credit extern pentru a vă finanța mașina. Perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Este important de menționat că Honda CR-V nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanța pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are în jur de 6 ani, putem finanța doar pe 4 ani. Mașinile mai vechi de 7 ani pot fi finanțate pe maxim 3 ani, iar cele mai vechi de 8 ani pot fi finanțate pe 2 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini noi sau second-hand, Honda CR-V este o alegere excelentă. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre disponibilitate, prețuri și opțiunile de leasing auto sau finanțare auto. Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră.