Avans
Rata lunara

Honda CR-V2023 2.0 184 cp 21.700 km

Specificatii

Marca
Honda
Model
CR-V
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
21.700 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.993 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.174

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Honda CR-V este un SUV de înaltă performanță produs de Honda, cu dotări și specificații impresionante. Acest model - anul 2023 - este o opțiune potrivită pentru cei care caută un vehicul de calitate și fiabil.

Când vine vorba de finanțarea unei mașini, leasingul auto și creditul auto sunt opțiuni populare. Leasingul auto este un proces flexibil și convenabil, care vă permite să utilizați mașina fără a o cumpăra. În schimb, plătiți o sumă lunară fixă pentru utilizarea mașinii de-a lungul unui anumit interval de timp.

Dacă vă gândiți să achiziționați un Honda CR-V în leasing, este important să aveți în vedere câteva aspecte. În primul rând, este necesar un avans de minim 15% pentru a începe procesul de leasing. În plus, perioada de finanțare a mașinii poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

În cazul acestui Honda CR-V din anul 2023, perioada maximă de leasing poate fi de 5 ani, deoarece nu este mai vechi de 5 ani. De asemenea, este important de menționat că pentru mașinile cu o vechime mai mare de 6 ani, perioada de leasing poate fi doar de 4 ani. Pentru cele mai vechi de 7 ani, perioada de leasing poate fi de maxim 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, perioada de leasing se reduce la 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se poate finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Honda CR-V este echipat cu unele dintre cele mai avansate tehnologii și sisteme de siguranță. Acest model vine însoțit de ABS, Android Auto și Apple CarPlay, Bluetooth, senzor de ploaie automat, sistem de navigație, sistem de control al tracțiunii și multe altele. În plus, are un design exterior atrăgător, cu jante de aliaj și faruri LED.

Dotările specifice ale acestui model includ airbag-uri față și laterale, asistent de parcare față, consum puțin de combustibil datorită emisiilor Euro 6, condiție de vehicul second-hand, culoare interioară negru și un sistem de climatizare automat cu două zone.

Pentru detalii suplimentare despre leasingul auto sau opțiunile de finanțare pentru această mașină Honda CR-V, vă recomandăm să contactați un specialist în domeniu. Alegeți varianta care vă avantajează și bucurați-vă de o mașină de înaltă calitate și performanță garantată.