Avans
Rata lunara cu TVA

Kia Sportage2020 2.0 Diesel 185 cp 84.000 km

Specificatii

Marca
Kia
Model
Sportage
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
84.000 km
Putere motor
185 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €23.490

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

KIA Sportage este un SUV modern și elegant, fabricat în anul 2020. Acest model oferă un amestec perfect între designul atrăgător și tehnologia avansată. Este un vehicul potrivit atât pentru oraș, cât și pentru călătorii mai lungi.

Cu privire la finanțare, vă putem oferi soluții flexibile și avantajoase. Avansul minim pentru leasing auto este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, dacă vehiculul are maxim 5 ani, putem asigura finanțare pe toată durata de 5 ani. Dacă mașina are mai mult de 5 ani, termenul de finanțare scade proporțional. De exemplu, pentru o mașină mai veche de 6 ani, putem oferi finanțare pe 4 ani, iar pentru mașini mai vechi de 7 ani, putem oferi finanțare pe max 3 ani. Pentru mașini mai vechi de 8 ani, putem asigura finanțare pe 2 ani, iar pentru mașini mai vechi de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe un an.

Dotările includ o cutie de viteze automată cu 8+1 trepte, tractiune 4x4 permanenta, keyless entry/go, un sistem de navigație cu hărți active pentru Europa și România, climatizare pe două zone, tapițerie textil, cameră de marsarier, lane assist, selector de moduri de condus și un sistem audio cu touchscreen și conectivitate USB.

Alte dotări și caracteristici importante includ senzori de presiune a pneurilor, senzori de parcare față-spate cu afișaj, senzori de ploaie și lumini, geamuri electrice, geamuri cu tentă, frână de mână electrică, ABS, ESP, ASR și 10 airbag-uri pentru siguranță sporită.

Aceasta este doar o scurtă prezentare a capacităților și dotărilor acestui model Kia Sportage. Pentru mai multe informații și detalii suplimentare despre finanțare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.