Avans
Rata lunara cu TVA

Lamborghini Countach2022 6.5 814 cp 890 km

Specificatii

Marca
Lamborghini
Model
Countach
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
890 km
Putere motor
814 cp
Cilindree
6.498 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €3.245.339

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Lamborghini Countach este un model deosebit de cunoscut și apreciat în industria auto. Faima și prestanța acestui supercar italian sunt cunoscute în întreaga lume, iar anul 2022 aduce o nouă versiune plină de inovații și rafinament.

Dotările generale ale Lamborghini Countach includ o serie de opțiuni și tehnologii de ultimă generație, menite să ofere o experiență de conducere completă și sigură. Printre acestea se numără: ABS, anvelope de vară, apelare automată în caz de urgență, Bluetooth, ceasuri bord digitale, computer de bord, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, geamuri electrice, închidere centralizată, ITP nou, jante de aliaj, lumină ambientală, manual de service, finisaj metalic, monitorizare presiune anvelope, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, scaune sport, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecție, sistem de alarmă, sistem de control al tracțiunii, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sound system, suport cot, touchscreen, tracțiune integrală 4x4, port USB, vehicul pentru nefumători, volan cu padele și volan îmbrăcat în piele.

În plus, Lamborghini Countach vine și cu dotări specifice care îl fac mai atractiv și mai unic. Acestea includ airbag-uri față, laterale și altele pentru a asigura siguranța ocupanților, clasă de emisii Euro 6 pentru a fi în concordanță cu cele mai stricte norme de mediu, condiția de vehicul second-hand pentru a oferi o opțiune mai accesibilă, culoare interioară neagră pentru un aspect elegant, faruri LED pentru o vizibilitate excelentă, material interior din piele integrală pentru un confort sporit, două sau trei uși pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale, sistem de climatizare automat pentru a menține temperatura și condițiile ideale în interiorul mașinii, sticker emisii verde care indică un nivel scăzut de emisii poluante, trusă de reparație pentru anvelope pentru a face față rapid și eficient eventualelor defecțiuni, iar versiunea specifică țării Germania aduce și unele particularități adaptate nevoilor pieței germane.

Pentru a fi la cheie cu nevoile tale financiare, oferim posibilitatea de leasing auto sau finanțare auto pentru Lamborghini Countach. Avansul minim necesar este de 15% din valoarea mașinii, iar perioada maximă de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Dacă Mașina are o vechime mai mare de 5-6 ani, atunci putem să vă finanțăm modelul ales doar pe 4 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 8 ani, perioada de finanțare va fi de maximum 2 ani. Dacă mașina este mai veche de 9 ani, se poate finanța doar pentru un an.

Lamborghini Countach este o achiziție deosebită, fie că optezi pentru un model nou sau second-hand. În ambele cazuri, vei beneficia de performanțe impresionante și de o experiență de conducere aparte, specifică unei mașini de lux. Cu ajutorul opțiunilor de finanțare pe care le oferim, îți poți îndeplini visul de a deține acest rafinat supercar și de a te bucura de senzațiile pe care le poate oferi.