Avans
Rata lunara

McLaren Artura2023 3.0 585 cp 4.000 km

Specificatii

Marca
McLaren
Model
Artura
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
4.000 km
Putere motor
585 cp
Cilindree
2.993 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €276.080

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

McLaren Artura este o mașină de lux de ultimă generație, lansată în anul 2023. Această mașină impresionantă oferă o combinație perfectă dintre performanță și eficiență, fiind echipată cu cele mai avansate tehnologii și dotări de top.

Dotările generale includ ABS, Bluetooth, computer de bord, ESP, geamuri electrice, închidere centralizată, jante de aliaj, manual de service, finisaj metalic și oglinzi laterale electrice. De asemenea, mașina dispune și de pachet sport, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, scaune sport, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, set pentru mâini libere, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație și volan multifuncțional. Toate aceste dotări transformă experiența de conducere într-una confortabilă și plăcută.

În ceea ce privește dotările specifice, McLaren Artura vine cu airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră și senzori atât în față, cât și în spate. Interiorul acestui model este elegant și rafinat, culoarea sa fiind negru. Materialul interior este parțial piele, oferind un plus de eleganță și rafinament.

Cu ajutorul sistemului climatizare aer condiționat manual, veți putea menține mereu temperatura potrivită în interiorul mașinii, indiferent de condițiile exterioare. Cu toate aceste dotări și opțiuni, McLaren Artura este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de performanțe excepționale și confort suprem.

Pentru finanțarea achiziției unei mașini în leasing, vă vom oferi cele mai avantajoase soluții. Avansul minim este de 15% din valoarea mașinii, iar perioada maximă de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul mașinilor mai vechi de 5 ani și mai noi de 6 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani și mai noi de 7 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă de maxim 3 ani. În cazul mașinilor mai vechi de 7 ani și mai noi de 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 2 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani și mai noi de 9 ani, perioada de finanțare se reduce la 1 an.

Pentru mai multe informații despre leasing auto sau finanțarea achiziției unei mașini, vă stăm la dispoziție. Contactați-ne acum pentru a afla toate detaliile și pentru a beneficia de cele mai bune oferte.