Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz AMG GT2021 3.0 435 cp 9.262 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
GT
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
9.262 km
Putere motor
435 cp
Cilindree
2.999 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €129.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz GT este un automobil de lux produs de compania germană Mercedes-Benz. Modelul GT a fost lansat în anul 2021 și vine echipat cu numeroase dotări moderne și performanțe remarcabile.

Dotările generale includ sistemul de frânare ABS, conectivitate Android Auto și Apple CarPlay, apel automat în caz de urgență, asistență la faza lungă și asistență la pornirea în rampă. Alte dotări includ Bluetooth, computer de bord, faruri cu faza lungă fără orbire, geamuri electrice, închidere centralizată, intrare fără cheie, jante de aliaj, lumină ambientală și monitorizare a presiunii anvelopelor.

Interiorul este foarte confortabil și oferă scaune reglabile electric, încălzite și ventilate, iar materialul utilizat este piele integrală. Scaunele sunt și de tip sport, iar volanul este îmbrăcat în piele și are padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

Alte dotări specifice includ airbag-uri față și laterale, cameră pentru asistenta la parcare, lumini față LED, climatizare automată, sistem de navigație și sistem audio de înaltă performanță.

În ceea ce privește performanțele, Mercedes-Benz GT este echipat cu un motor puternic cu o putere de 457 CP. Mașina are tracțiune 4x4 și atinge o viteză maximă de 285 km/h.

Pentru finanțare, se poate opta pentru leasing auto cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Masina trebuie să fie mai nouă de 5 ani pentru a fi finanțată pentru încă 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare este de 4 ani. Pentru mașini între 8 și 9 ani, se poate opta pentru finanțare pe 2 ani, iar pentru mașini mai vechi de 9 ani, se permite finanțarea pe un an.

Dacă sunteți interesat de această mașină de lux, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații și oferte de finanțare.