Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2202019 2.0 192 cp 78.475 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
78.475 km
Putere motor
192 cp
Cilindree
1.998 cmc
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €27.048

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 220 este un model emblematic al celebrului producător german de automobile de lux. Lansat în anul 2019, acest model impresionează prin eleganța și rafinamentul său, fiind alegerea ideală pentru cei care caută o mașină sofisticată și performantă.

Pentru a vă ajuta să achiziționați acest superb automobil, vă punem la dispoziție servicii de leasing auto și finanțare auto, prin intermediul cărora puteți beneficia de avantajele unei mașini în leasing, dar și de flexibilitatea oferită de creditul auto. Astfel, vă puteți bucura de confortul și prestigiul unui Mercedes-Benz 220, fără a vă supune unei cheltuieli mari într-un singur moment.

Oferim opțiuni de leasing automobile adaptate necesităților dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de confort și libertate în alegerea mașinii dorite. Prin intermediul leasingului auto, puteți opta pentru modelele noi de autoturisme Mercedes-Benz 220, cunoscute pentru tehnologia avansată și designul sofisticat.

În cazul în care doriți să achiziționați o mașină Mercedes-Benz 220 în sistem de leasing, avansul minim cerut este de 15% din valoarea totală a mașinii. De asemenea, puteți alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de preferințele dumneavoastră. Cu toate acestea, avem în vedere și vechimea mașinii, astfel că, în cazul în care mașina depășește o anumită limită de ani, durata de finanțare va fi restrânsă.

Astfel, conform condițiilor noastre de finanțare, o mașină Mercedes-Benz 220 nu poate fi mai veche de 5 ani pentru a beneficia de o finanțare pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, putem oferi o finanțare pe o perioadă de maxim 4 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 7 ani, durata de finanțare se restrânge la 3 ani, iar pentru mașinile mai vechi de 8 ani, putem oferi doar o perioadă de finanțare de maxim 2 ani. În sfârșit, pentru mașinile care au mai mult de 9 ani vechime, avem opțiunea de a le finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Aceste opțiuni de leasing auto și finanțare auto vă permit să achiziționați un Mercedes-Benz 220, indiferent dacă optați pentru un model nou sau unul second-hand. De altfel, în oferta noastră putem include și autoutilitare second-hand, în cazul în care doriți o astfel de configurație.

Așadar, indiferent de preferințele dumneavoastră și de bugetul alocat achiziției, puteți apela la serviciile noastre de leasing auto și finanțare auto pentru a vă îndeplini visul de a deține un automobil Mercedes-Benz 220. Eleganță, performanță și confort se întâlnesc în acest automobil, iar prin intermediul leasingului auto și a creditului extern, îl puteți avea alături de dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.