Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 43 AMG2019 3.0 Benzină 390 cp 26.159 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
43 AMG
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
26.159 km
Putere motor
390 cp
Cilindree
2.996 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.011

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 43 AMG este un model de înaltă performanță al celebrului producător german de automobile. Această mașină impresionantă a fost lansată în 2019 și vine cu o gamă largă de dotări și caracteristici care să satisfacă cele mai înalte standarde de confort și performanță.

Dotările generale ale acestei mașini includ funcții și tehnologii de ultimă generație. Printre acestea se numără sistemul de franare ABS, conectivitatea Android Auto și Apple CarPlay, anvelopele de vară pentru o aderență optimă, precum și apelarea automată în caz de urgență pentru a te asigura că ești mereu în siguranță pe drum. De asemenea, mașina dispune de asistență la pornirea în rampă, sistem de asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident și oboseală, precum și control vocal pentru o experiență de conducere completă. Alte dotări importante includ computerul de bord, filtrul de particule pentru un aer mai curat, geamurile electrice și sistemul de închidere centralizată.

Această mașină vine și cu o serie de dotări specifice care o diferențiază în mod clar de restul. Sistemul de lumină adaptivă oferă un unghi amplu de vizibilitate în timpul conducerii pe timp de noapte, iar airbag-urile frontale și laterale asigură o protecție optimă în caz de impact. Asistența la parcare este facilitată de camera de bord și de sistemele automate de direcție, atât pentru parcare în față, cât și în spate. Mașina are o clasă de emisii Euro6d-TEMP, ceea ce o face compatibilă cu cele mai recente standarde de mediu. Interiorul mașinii este realizat cu materiale de calitate superioară, precum pielea integrală, iar farurile LED asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții.

Această mașină poate fi achiziționată prin utilizarea opțiunii de leasing auto sau prin finanțare auto. Leasingul auto este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să utilizeze mașina pe termen scurt, iar finanțarea auto este potrivită pentru cei care doresc să dețină mașina pe termen lung. Indiferent de opțiunea aleasă, este necesar un avans minim de 15% și perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este important de menționat că pentru a putea beneficia de finanțare, mașina trebuie să aibă maxim 5 ani vechime. Astfel, se pot obține condiții favorabile de finanțare pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 9 ani, perioada de finanțare se reduce treptat, având posibilitatea de a finanța pe 4 ani pentru o mașină de 6 ani, pe 3 ani pentru o mașină de 7 ani, pe 2 ani pentru o mașină de 8 ani și pe un an pentru o mașină de 9 ani.

Indiferent dacă optezi pentru un automobil second-hand sau unul nou în sistem de leasing, Mercedes-Benz 43 AMG este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și performanța în materie de automobile.