Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLA 2502020 2.0 224 cp 52.838 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
250
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
52.838 km
Putere motor
224 cp
Cilindree
1.991 cmc
Culoare
Rosie metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €37.499

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 250 este un model deosebit, care se bucură de popularitate datorită performanțelor de top și designului elegant. Dacă te gândești să achiziționezi un astfel de autoturism, ai posibilitatea de a opta pentru diferite metode de finanțare, precum leasing-ul auto sau creditul auto. Indiferent de alegerea ta, poți găsi soluții avantajoase care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

Una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție este leasingul auto. Acesta reprezintă o formă de finanțare care îți oferă beneficii notabile. Pe lângă faptul că îți permite să conduci o mașină de lux fără să o achiziționezi pe deplin, leasingul auto presupune și o serie de avantaje fiscale. Astfel, poți deduce o parte din valoarea cheltuielilor cu leasingul în cazul în care folosești mașina atât în scop personal, cât și în scopuri profesionale.

Dacă preferi să ai mașina în proprietate, poți opta pentru finanțarea auto. Acest tip de credit îți oferă posibilitatea de a achiziționa mașina dorită, plătind-o în rate lunare convenabile. Cu ajutorul finanțării auto, poți avea acces rapid la autovehiculul dorit, fără să fie nevoie să aștepți economiile necesare pentru a-l cumpăra pe deplin.

Indiferent de metoda de finanțare aleasă, în cazul în care ești interesat de masini in leasing, îți punem la dispoziție o gamă variată de modele Mercedes-Benz 250 disponibile în leasing, atât noi, cât și second hand. Astfel, ai posibilitatea de a alege varianta care ți se potrivește cel mai bine și de a conduce un autoturism de calitate, fără să faci investiții masive.

În ceea ce privește autoturismele second hand, ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Acestea sunt o alternativă potrivită pentru cei care își doresc o mașină de calitate, dar la un preț accesibil. Autoutilitarele second hand reprezintă o soluție optimă pentru transportul mărfurilor sau a altor bunuri, în condiții de siguranță și confort.

Dacă preferi autovehiculele noi, în leasing, poți opta pentru modelele Mercedes-Benz 250 de ultimă generație. Acestea îți oferă tehnologie de ultimă oră, siguranță sporită și confort la volan. Având posibilitatea de a achiziționa un autovehicul nou în leasing, vei putea beneficia de toate avantajele unui automobil modern și performant.

Pentru a putea accesa aceste soluții de finanțare, este necesar să ții cont de anumite condiții. Astfel, avansul minim solicitat este de 15% din valoarea mașinii. În plus, perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, pentru un autoturism de maximum 5 ani, vei putea opta pentru o perioadă de finanțare de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Pentru o mașină cu vechime de 8 ani, perioada de finanțare se poate reduce la 2 ani, iar pentru una cu vechime de 9 ani, poți obține un credit pe o perioadă de maxim 1 an.

Leasingul auto și finanțarea auto sunt opțiuni flexibile și avantajoase, care îți oferă posibilitatea de a conduce mașina preferată fără să faci investiții majore. Indiferent dacă alegi să conduci o mașină nouă sau second hand, în leasing, vei putea bucura de confort, siguranță și performanță. Așadar, ia în considerare aceste alternative și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine!