Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLA 35 AMG2022 2.0 Benzină 306 cp 14.500 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
35 AMG
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
14.500 km
Putere motor
306 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €57.550

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul 35 AMG din anul 2022 sunt opțiuni excelente pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină performantă și stilată. În plus, obținerea acestui vehicul este posibilă prin intermediul unui leasing auto, care reprezintă o variantă convenabilă pentru mulți clienți. Leasingul auto oferă posibilitatea de a utiliza mașina pe o perioadă determinată, în schimbul unui avans de minim 15% și un contract de finanțare pe o durată cuprinsă între 1 și 5 ani.

Dotările generale ale acestui model includ o gamă largă de facilități și tehnologii care asigură siguranța și confortul pasagerilor. Printre acestea se numără ABS-ul, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Faruri cu faza lungă fără orbire, Filtru de particule, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice și Închidere centralizată.

Această mașină beneficiază, de asemenea, de dotări specifice care aduc un plus de confort și siguranță. Adaptare lumini, Airbag-uri față, lateral și altele, Asistent parcare cu cameră și sistem de direcție automată, Clasă de emisii Euro6d, Condiție vehicul second-hand, Culoare interior Negru, Lumini față cu faruri LED, Material interior Alcantara, Număr uși Patru sau cinci, Pilot automat cu regulator de viteză, Sistem de climatizare cu aer condiționat automat și Trusă de reparație de urgență pentru anvelope sunt doar câteva dintre opțiunile pe care acest vehicul le oferă.

Pentru a profita de toate aceste dotări și a conduce acest superb model, puteți opta pentru finanțarea prin leasing auto. Finanțarea prin leasing auto este o soluție completă, care vă permite să beneficiați de toate avantajele unui vehicul de top, fără a vă face griji cu privire la costurile și dificultățile asociate achiziționării unui autoturism în mod clasic. Astfel, puteți ajunge mai ușor la mașina mult visată și să o utilizați în interes personal sau în activitățile de afaceri.

Avansul minim de 15% și perioada de finanțare flexibilă, care poate ajunge până la 5 ani, fac din leasingul auto o soluție ideală pentru cei care doresc să cumpere un autoturism fără a-și epuiza resursele financiare. De asemenea, avantajul acestui tip de finanțare este că rata lunară este fixă pe toată perioada contractului, astfel încât puteți planifica bugetul personal sau al afacerii fără surprize neplăcute.

Indiferent dacă doriți să achiziționați un vehicul nou sau second-hand, leasingul auto este o soluție viabilă. De exemplu, pentru autovehicule second-hand, este important să respectați condiția de finanțare, aceasta afirmând că mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. Dacă mașina are o vechime între 6 și 8 ani, perioada de finanțare poate varia între 2 și 4 ani, în funcție de vechimea acesteia. În cazul în care mașina este mai veche de 9 ani, opțiunile de finanțare se restrâng, putând finanța mașina doar pe o perioadă de 1 an.

În concluzie, leasingul auto este o opțiune de finanțare convenabilă și accesibilă pentru achiziționarea unei mașini Mercedes-Benz 35 AMG din anul 2022. Cu ajutorul unui avans de minim 15% și a unei perioade de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți conduce acest superb vehicul și să beneficiați de toate facilitățile și dotările sale inovatoare. Indiferent dacă doriți un autoturism nou sau second-hand, leasingul auto reprezintă soluția perfectă pentru a achiziționa mașina dorită fără a vă afecta bugetul personal sau al afacerii.