Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLS 4502021 3.0 Benzină 367 cp 41.862 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
450
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
41.862 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.999 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €59.510

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale acestui model Mercedes-Benz 450 din anul 2021 includ o serie de caracteristici și tehnologii moderne. Mașina beneficiază de ABS, Android Auto și Apple CarPlay, facilitând astfel conectivitatea cu dispozitivele mobile și integrarea funcțiilor acestora în sistemul de infotainment al autovehiculului. De asemenea, mașina este dotată cu apel automat în caz de urgență, asistență la fază lungă, asistență la pornirea în rampă și asistență la schimbarea benzii de circulație.

Pentru a asigura siguranța conducătorului auto, autovehiculul este echipat cu o serie de sisteme de avertizare, cum ar fi avertizarea în caz de accident și avertizarea în caz de oboseală. De asemenea, mașina dispune de Bluetooth, ceasuri de bord digitale și computer de bord, facilasnd astfel accesul la informațiile despre autovehicul și posibilitatea de a controla anumite funcții prin comenzi vocale.

Dotările generale mai includ dispozitiv antidemaraj electric, ESP, frânare în caz de urgență și geamuri electrice. Pentru confortul pasagerilor, mașina are încărcare wireless pentru telefoane, închidere centralizată, sistem Isofix pentru fixarea sigură a scaunelor pentru copii și o gamă variată de caracteristici precum jante de aliaj, lumină ambientală, manual de service și monitorizare a presiunii în anvelope.

Alte dotări remarcabile includ oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet sport, recunoaștere a semnelor rutiere și scaune încălzite. Totodată, autovehiculul dispune de scaune sport, senzor de lumini, servodirecție, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei și sistem de pornire/oprire automată.

Navegația este ușurată datorită sistemului de navigație integrat, iar opțiunea de streaming muzical permite ascultarea preferințelor muzicale direct de pe dispozitivul mobil. Pentru confortul pasagerilor, mașina are un suport pentru mâini libere, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele, volan multifuncțional și hotspot WLAN/WiFi.

Dotările specifice acestui model includ adaptare lumini, cu sistemul de iluminare adaptiv la viraje, multiple airbag-uri față, laterale și altele. În ceea ce privește asistența la parcare, mașina este dotată cu o cameră 360° și sisteme de direcție automată atât în față, cât și în spate.

Mașina îndeplinește standardele de emisii Euro 6 sau Euro6d și este disponibilă într-o varietate de culori interioare, cum ar fi negru. Lumini față cu tehnologie LED și interiorul din piele integrală completează eleganța și funcționalitatea autovehiculului.

Această mașină Mercedes-Benz 450 din anul 2021 poate fi achiziționată prin intermediul unui leasing auto sau a unui credit auto. Oferim opțiuni flexibile de finanțare pentru a răspunde nevoilor și posibilităților fiecărui client. Avansul minim pentru leasingul auto este de 15%, iar perioada maxima de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, autovehiculele care nu depășesc 5 ani pot fi finanțate pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 6 ani și până la 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Mașinile cu o vechime de peste 7 ani și până la 8 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani. Autovehiculele cu o vechime de peste 8 ani și până la 9 ani se pot finanța pe o perioadă de maxim 2 ani, iar cele cu o vechime de peste 9 ani se pot finanța pe o perioadă de maxim 1 an.

Indiferent dacă doriți o mașină nouă sau una second-hand, vă stăm la dispoziție cu soluții de finanțare flexibile și avantajoase pentru achiziționarea autovehiculului dorit. Contactați-ne pentru mai multe informații și oferte personalizate.