Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa E 3502020 3.0 Diesel 286 cp 74.392 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
74.392 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Cabrio
Culoare
Albastru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.479

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este un brand cunoscut la nivel mondial pentru masinile sale de lux si performante. Modelul 350, anul 2020, este o masina eleganta si moderna, cu un design atragator si tehnologie avansata. Daca esti interesat de achizitionarea unui astfel de vehicul, ai la dispozitie mai multe optiuni de finantare, cum ar fi leasing-ul auto sau creditul auto.

Leasingul auto reprezinta o modalitate flexibila de a avea acces la o masina noua sau second hand, fara a fi necesara achitarea integrala a sumei de achizitie. Prin leasing, poti beneficia de masini in leasing pentru o perioada determinata, in schimbul platii unei rate lunare. Aceasta metoda de finantare iti ofera posibilitatea de a utiliza masina pe toata durata contractului de leasing, fara a fi nevoie sa te preocupi de aspecte precum deprecierea, intretinerea sau revanzarea acesteia.

Finantarea auto prin leasing reprezinta o solutie avantajoasa pentru cei care doresc sa aiba acces la un automobil nou sau second hand, fara a face o investitie majora initiala. Prin intermediul acestui instrument financiar, poti avea masina visurilor tale fara a-ti afecta bugetul insa trebuie sa tii cont de conditiile de leasing, care includ un avans de minim 15%, precum si o perioada de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani.

In plus, avantajele leasing-ului auto includ posibilitatea de a beneficia de anumite facilitati fiscale, precum deducerea TVA sau amortizarea cheltuielilor cu leasingul, in cazul in care masina este utilizata in scopuri profesionale. De asemenea, prin leasing auto, poti opta pentru diverse extraoptiuni, precum asigurarea auto, revizii periodice sau garantii extinse, in functie de nevoile tale si de politica fiecarui dealer.

Daca nu esti insa interesat de leasing auto, exista si posibilitatea de a finanta achizitia unei masini prin credit auto. Acest lucru presupune obtinerea unei sume de bani de la o institutie financiara, pe care o vei rambursa in rate lunare, pe o perioada determinata. Aceasta metoda de finantare iti ofera posibilitatea de a deveni proprietarul masinii, insa vei avea obligatia de a achita integral costul acesteia, plus dobanzi si comisioane.

Indiferent de modalitatea de finantare aleasa, este important sa te asiguri ca masina pe care o doresti sa o achizitionezi indeplineste conditiile impuse de institutiile financiare. In cazul nostru, pentru a putea fi finantata, masina trebuie sa fie mai veche de 5 ani, astfel incat sa poata fi rambursata pe o perioada de maxim 5 ani. Pentru o masina mai veche de 6 ani, perioada maxima de finantare va fi de 4 ani. In cazul in care masina are mai mult de 7 ani, perioada de finantare va fi de maxim 3 ani, iar daca este mai veche de 8 ani, se poate finanta doar pe o perioada de 2 ani. Daca masina pe care o doresti are mai mult de 9 ani, atunci va fi posibila doar o finantare pe o perioada de 1 an.

Pe langa aceasta, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti cerintele financiare ale institutiei de creditare sau ale companiei de leasing. De obicei, acestea includ evaluarea scorului de credit, veniturile lunare si alte aspecte legate de situatia ta financiara.

In concluzie, daca esti in cautarea unei masini Mercedes-Benz model 350, anul 2020, ai la dispozitie mai multe optiuni de finantare, precum leasingul auto sau creditul auto. Ambele modalitati iti ofera posibilitatea de a deveni proprietarul masinii dorite, iar alegerea intre ele depinde de preferintele si situatia ta financiara. Asigura-te insa ca masina pe care o doresti sa o achizitionezi indeplineste conditiile de finantare impuse de institutiile financiare, precum avansul de minim 15% si perioada maxima de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani.