Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz EQE AMG SUV 53 4Matic+ AMG Premium2023 Electric 625 cp 9 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
EQE
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
9 km
Putere motor
625 cp
Combustibil
Electric
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Culoare
Argint

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €139.111

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz, o entitate emblematică a mașinilor de lux și inovației, aduce pe piață ultimul său triumf în domeniul mobilității ecologice – modelul EQE 2023. Un vehicul electric care combinează rafinamentul inconfundabil al mărcii cu un pas înainte către un viitor sustenabil. Acest autoturism nu este doar un exponent al luxului și avansului tehnologic, ci și o declarație de durabilitate și performanță.

Modelul Mercedes-Benz EQE se prezintă ca o provocare pentru segmentul auto second hand și autoutilitare second hand, setând noi repere în ceea ce privește auto noi în leasing. Cu o cotă de piață în creștere pentru masini in leasing, EQE vine să răspundă cererii pentru vehicule electrice de înaltă clasă și eficiență supremă.

Reflectând angajamentul Mercedes-Benz față de excelența ingineriei, fiecare aspect al EQE este executat cu o atenție meticuloasă la detalii. Cu un preț de listă de 144.944,05 EUR, TVA inclus, investiția în această mașină reprezintă echivalența calității și luxului. Având în vedere că vehiculele electrice sunt tot mai dorite, opțiunile de finantare auto pe care le oferim sunt concepute să faciliteze achiziția. Avansul minim stabilit este de 15%, iar termenii flexibili de creditare se extind până la 5 ani, asigurându-vă că vă puteți bucura de EQE în cele mai favorabile condiții.

Pentru pasionații de Mercedes-Benz care caută să adauge la colecția lor cel mai recent model, EQE este răspunsul perfect. Cuprinzând dotări de excepție precum: vopsea MANUFAKTUR gri Alpine solid, interior captivant din piele Nappa neagră/gri Space și o gamă largă de tehnologii de ultimă oră, EQE redefinește experiența la volan. Cu Apple CarPlay, Android Auto, suspensie adaptivă și scaune reglabile electric cu funcție de memorie, EQE oferă un nivel de confort și control neegalat.

Oferind și un set impresionant de funcții de siguranță și confort, EQE demonstrează angajamentul Mercedes-Benz pentru siguranță fără compromisuri și confort maxim. Sistemul de divertisment și comunicații este compatibil cu Mercedes me connect, iar pachetul avansat de asistență la conducere include assistent activ pentru mentinerea benzii de rulare și assistent activ la parcare cu PARKTRONIC. De asemenea, autovehiculul se bucură de un sunet de excepție datorită sistemului Burmester® 3D și un mediu curat și plăcut datorită sistemului ENERGIZING AIR CONTROL Plus.

Cu o finanțare auto adaptată cerințelor dumneavoastră, fie că e vorba de credit auto sau leasing auto, puteți avea acces la acest vehicul fără să vă faceți griji despre logistica achiziției. Trebuie doar să rețineți că, în funcție de vârsta vehiculului, termenul de creditare poate varia. De exemplu, pentru o mașină de până la 5 ani, putem oferi finanțare pentru încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, termenul de creditare scade la 4 ani, iar dacă ajunge la 9 ani, putem oferi finanțare auto doar pentru un an.

Descoperiți azi cum EQE poate deveni parte a vieții dumneavoastră și începeți o nouă călătorie într-un stil de viață dinamic și sustenabil. Mercedes-Benz EQE setează un nou etalon atât pentru mașinile în leasing cât și pentru perspectiva de viitor a industriei autofiletice. Eleganța, puterea și inovația se unesc în acest model remarcabil, care vă invită să faceți parte din viitorul mobilității.