Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz EQS 450 4MATIC2022 Electric 360 cp 7 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
EQS
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
7 km
Putere motor
360 cp
Combustibil
Electric
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €158.270

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz, o emblemă a rafinamentului și a tehnologiei de vârf, continuă să domine podiumul inovației în industria automobilelor de lux. Printre creștiile sale inovatoare se numără modelul EQS anul de fabricație 2022, o veritabilă bijuterie tehnologică ce se impune ca un standard de neegalat în lumea vehiculelor electrice. Cu o siluetă ce emana eleganță și o suită de caracteristici ce îmbină armonios stilul rafinat cu performanțe dinamice, EQS este o oglindire a viitorului mobilității, oferind atât o experiență premium de conducere, cât și o poziție fermă în direcția sustenabilității.

Îmbăiat în nuanțe de negru Obsidian și încălzit de contrastul interiorului din piele Nappa bej Macchiato / gri Space, acest vehicul nou, cu kilometraj zero, se deschide spre noi orizonturi de finanțare auto. Fie că optați pentru un credit auto sau pentru varianta unui leasing auto, EQS este disponibil pentru a satisface pretențiile cele mai exigente. Se oferă oportunitatea unui avans de minim 15% și o flexibilitate financiară ce variază în funcție de perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani, cu amendamentul că vehiculul nu trebuie să depășească vechimea de 5 ani pentru a beneficia de acest interval maxim.

Oferind o conectivitate excepțională prin Apple CarPlay și Android Auto și fiind echipat cu sistemul preventiv PRE-SAFE®, EQS dispune de un arsenal de inovații, incluzând suspensia adaptivă și sistemul DISTRONIC PLUS, dar și funcții de siguranță care vă protejează pe dumneavoastră și călătorii dumneavoastră. Inima sa tehnologică pulsează prin intermediul sistemului multimedia MBUX, care transformă interacțiunea dintre om și mașină într-o simbioză perfectă, completată de tableta MBUX pentru pasagerii din spate și de un atrăgător display central OLED.

Călătoria se desfășoară sub semnul confortului absolut, scaunele confortabile cu ajustare electrică și funcție de memorare, împreună cu climatizarea scaunelor față și încălzirea celor din spate, vă asigură că fiecare deplasare este o pură bucurie. EQS încântă de asemenea cu sistemul de climatizare automată THERMOTRONIC și pachetul AIR-BALANCE, iar lumina ambientală active și trapa panoramică contribuie la o atmosferă captivantă în interior.

Siguranța este un stâlp central al experienței EQS, fiind susținută de sisteme avansate care includ Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare și airbag-uri cortina. Funcționalitatea este îmbunătățită cu haionul EASY-PACK și carligul de tractare încorporat cu funcția ESP® dedicată.

Fiind poarta de intrare spre un amestec excepțional între lux, confort și tehnologie avansată, EQS se aliniază perfect ofertelor de leasing automobile, ideale atât pentru afaceri cât și pentru plăceri personale. O investiție într-un model EQS, fie că este căutat sub forma unui credit extern sau prin variante de finanțare auto, este o decizie înțeleaptă pentru cei ce vizează un stil de viață de elită și îmbrățișează viitorul mobilității sustenabile. În plus, achiziționând un EQS, fie că este vorba despre autoutilitare second hand sau auto noi în leasing, vă înscrieți în rândul celor ce își extind portofoliul cu vehicule de prestigiu.

Cu EQS, fiecare călătorie se transformă într-o experiență memorabilă, elevând simpla deplasare la rang de artă. Toate acestea sunt posibile datorită soluțiilor de finanțare auto accesibile, precum leasing auto, credit auto, sau alte forme de finanțare personalizate, ce fac ca achiziționarea unui Mercedes-Benz să fie mai mult decât o achiziție – este o declarație de stil și performanță.