Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLB 220 d 4Matic 8G-DCT AMG Line2020 2.0 Diesel 190 cp 40.640 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
40.640 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €45.220

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți rafinamentul și versatilitatea unui SUV care impresionează încă de la prima vedere: Mercedes-Benz GLI 220 d 4Matic 8G-DCT AMG Line, anul 2020. Alegerea perfectă pentru cei ce caută performanță, confort și stil, această capodoperă a ingineriei germane de la Mercedes-Benz se distinge prin eleganța sa desăvârșită și caracterul său puternic. Călătoria spre noua aventură pe drumuri poate începe cu un leasing auto, o soluție eficientă pentru atât pentru companii cât și pentru persoane fizice. Optați pentru o masina in leasing și savurați avantajele oferite de finanțarea flexibilă și personalizată, care se adaptează la bugetul și necesitățile dumneavoastră. Dacă sunteți în căutare de leasing auto noi sau leasing auto second hand, la noi aveți opțiuni variate, oferte transparente și condiții avantajoase: avans minim 15% și perioada de finantare între 1 și 5 ani. Pentru afaceri înfloritoare, punem la dispoziție leasing pe Firma sau Leasing SRL, cu termeni flexibili ajustați cerințelor de business.

Oferit de: Firma
Are VIN (Serie sasiu): Da
Marca: Mercedes-Benz
Model: GLB
Versiune: 220 d 4Matic 8G-DCT AMG Line
Anul producției: 2020…


…Top electric; Top cu telecomanda; Pilot automat; Faruri LED și multe alte dotări care fac din acest autoturism o adevărată operă de artă pe roți.

Dacă sunteți în căutarea unui partener financiar de încredere, care să vă ajute să treceți la nivelul următor de mobilitate și eficiență, leasingul auto este răspunsul. Iar la noi, aveți opțiunea să alegeți între leasing auto noi sau second hand, toate în condiții de totală transparență și siguranță financiară. Beneficiați de o garanție dealer inclusă în preț de 24 luni și de posibilitatea de a achiziționa o mașină cu istoric verificabil, pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră pe drumuri va fi una liniștită și sigură. Pentru profesioniști, oferim soluții de Leasing SRL și finanțare strategică pe Firma, cu posibilitatea de a negocia termenii pentru un avans minim de 15% și o perioadă de finantare flexibilă între 1 și 5 ani. Alegeți să conduceți un Mercedes-Benz GLB și faceți fiecare călătorie un moment de neuitat, în timp ce noi ne ocupăm de toate detaliile financiare.