Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 2202020 2.0 Diesel 194 cp 89.651 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
89.651 km
Putere motor
194 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 220 este un model de lux, care oferă o gamă largă de dotări și caracteristici avansate. Această mașină, fabricată în anul 2020, vine cu multiple opțiuni și este potrivită atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru călătorii mai lungi.
Dotările generale ale acestui vehicul includ sisteme de siguranță avansate, precum ABS, ESP și avertizare în caz de accident. De asemenea, mașina beneficiază de apelare automată în caz de urgență și asistență la pornirea în rampă, pentru a asigura o experiență sigură și plăcută în timpul condusului. Sistemul Bluetooth și controlul vocal facilitează comunicarea cu mașina și permit utilizatorului să se concentreze asupra drumului. Geamurile electrice, închiderea centralizată și jantele de aliaj sunt doar câteva dintre dotările care adaugă un plus de confort și stil.

Această mașină beneficiază și de dotări specifice, care îmbunătățesc și mai mult experiența de condus. Airbag-urile față, laterale și altele asigură un nivel înalt de siguranță în caz de impact. Farurile LED oferă o iluminare clară și eficientă în timpul deplasării, iar pielea integrală de pe scaune și interiorul elegante în culoare bej adaugă un aer sofisticat și rafinat. De asemenea, această mașină poate fi echipată cu un cârlig remorcă pivotant și trusa de reparație a anvelopelor de urgență, pentru a facilita transportul mărfurilor și a asigura o mobilitate continuă.

Pentru a beneficia de această mașină, există opțiuni de finanțare disponibile. Poți opta pentru leasing auto sau credit auto, în funcție de preferințele și nevoile tale. Masini în leasing și autoutilitare second-hand sunt disponibile și ele, pentru cei care caută o opțiune mai accesibilă și convenabilă. Indiferent de opțiunea aleasă, se solicită un avans de minim 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de menționat că mașina trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe 5 ani, în timp ce mașinile mai vechi pot beneficia de o finanțare pe perioade mai scurte.

Așadar, acest Mercedes-Benz 220, fabricat în 2020, este o alegere excelentă pentru cei care doresc un automobil de lux, cu dotări și caracteristici avansate. Opțiunile de finanțare flexibile fac ca achiziționarea acestui vehicul să fie ușoară și accesibilă. Pentru mai multe informații și detalii, nu ezitați să ne contactați.