Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 3002020 2.0 211 cp 35.400 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
35.400 km
Putere motor
211 cp
Cilindree
1.991 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.516

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Modelul Mercedes-Benz 300 din anul 2020 este dotat cu multiple caracteristici și echipamente moderne. Printre dotările generale se numără asistentul de parcare cu cameră, culoarea interioară negru, farurile LED, sistemul de climatizare automată cu două zone și regulatorul de viteză.

În ceea ce privește dotările specifice, Mercedes-Benz 300 vine cu următoarele opțiuni și pachete:

  • Pachetul de caroserie AMG Bodystyling;
  • Pachetul de lumini interioare;
  • Pachetul exterior crom;
  • Pachetul de asistență și pachetul avansat de infotainment;
  • Pachetele de confort și de navigație;
  • Jantele din aliaj ușor AMG de 19 inci cu 5 spițe duble.

Sistemele de asistență includ camera spate, asistența activă la parcare cu PARKTRONIC, asistența activă la menținerea benzii de rulare și asistența activă la frânare. De asemenea, mașina este echipată cu controlul automat al vitezei de croazieră.

Motorul este unul cu 4 Cilindri și sistem de injecție, în timp ce cutia de viteze este 9G-TRONIC. Șasiul are o gardă la sol mărită, ideală pentru terenurile dificile.

Sistemul audio și de comunicație include pregătirea pentru servicii de navigație, servicii suplimentare pentru vehicule electrice și suport pentru integrarea smartphone-urilor. De asemenea, mașina vine cu sistemul Mercedes-Benz pentru apeluri de urgență.

Aspectul exterior al mașinii este accentuat de linia AMG Exterior și de oglinzi exterioare pliabile electric. În plus, geamurile sunt fumurii și hayonul are sistem EASY-PACK pentru ușurința în utilizare.

Interiorul mașinii este luxos și confortabil, având linia AMG Interior și scaune încălzite pentru șofer și pasagerul din față. Sistemul de climatizare automată permite reglajul individual al temperaturii. De asemenea, mașina dispune de un volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele Nappa.

În ceea ce privește tehnologia și siguranța, mașina are Apple CarPlay și Android Auto, oglinzi interioare și exterioare cu screening automat și acces hands-free. De asemenea, dispune de indicator pentru centura de siguranță pe panoul de instrumente și sistem de protecție pentru pietoni.

Iluminarea și vizibilitatea sunt asigurate de farurile LED de înaltă performanță și de lumina de frână adaptivă.

Mașina vine și cu alte echipamente, cum ar fi pregătirea pentru configurarea vehiculului, sistemul de încărcare pentru vehicule electrice și hibride plug-in și tehnologia de purificare a gazelor de eșapament Euro 6.

Pentru a finanța această mașină, este necesar un avans de cel puțin 15%, iar perioada maximă de finanțare este de 5 ani. Prin urmare, ea trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe 5 ani. De asemenea, pentru mașinile cu o vechime mai mare, perioada de finanțare se reduce în funcție de vechimea lor.