Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 3002020 2.0 211 cp 42.860 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
42.860 km
Putere motor
211 cp
Cilindree
1.991 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €44.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 300 este un model impresionant din gama Mercedes-Benz, fiind un automobil de lux dotat cu cele mai avansate tehnologii și caracteristici. Anul de fabricație al acestui model este 2020, ceea ce înseamnă că beneficiați de un vehicul nou, fără nicio problemă înregistrată anterior.

Dotările generale ale acestui autovehicul sunt foarte bogate și cuprind o gamă variată de opțiuni care vă vor oferi confort și siguranță deplină pe parcursul călătoriilor dumneavoastră. Printre acestea se numără ABS-ul, care asigură o frânare eficientă și controlată în situațiile de urgență, dar și asistența la pornirea în rampă, care facilitează pornirea fără a vă face griji în privința rulajului înapoi.

Sistemul de navigație încorporat vă va ghida mereu spre destinația dorită, eliminând orice grijă în privința orientării. În plus, aveți la dispoziție sisteme avansate de conectivitate, precum Bluetooth-ul și Android Auto/Apple CarPlay, care vă permit să vă conectați rapid și ușor la smartphone-ul dumneavoastră, pentru a asculta muzică sau a prelua apeluri în condiții de siguranță.

Din punct de vedere al siguranței, Mercedes-Benz 300 este echipat cu multiple airbag-uri, inclusiv airbag-uri față și laterale, care asigură protecție maximă în cazul unui accident. De asemenea, acest model beneficiază de un sistem de asistență la parcare, cu cameră și sisteme de direcție automată, care vă ajută să efectuați manevrele de parcare cu ușurință și precizie.

În ceea ce privește confortul, Mercedes-Benz 300 dispune de scaune încălzite și reglabile electric, pentru un nivel optim de confort pe durata călătoriilor lungi. Volanul îmbrăcat în piele, cu comenzi multifuncționale, vă oferă acces rapid și ușor la funcțiile vehiculului, fără a vă distrage atenția de la drum.

Cu privire la aspectul exterior, jantele de aliaj, farurile LED și oglinzile laterale electrice sunt doar câteva din elementele care conferă un design elegant și stylish acestui automobil.

Pentru clienții interesați de o variantă de achiziționare în rate, vă punem la dispoziție soluții flexibile de finanțare prin leasing auto sau credit auto. Avantajul leasingului auto constă în posibilitatea de a utiliza autoturismul așa cum doriți, plătind doar o rată lunară convenabilă. În plus, pe perioada contractului de leasing, sunteți scutit de taxele de înmatriculare și asigurarea obligatorie.

Firește, putem să vă oferim și opțiunea de achiziționare în regim de credit auto, fie că este vorba de o mașină nouă sau second-hand, pentru a vă bucura de performanța și confortul oferite de un Mercedes-Benz 300. Rata de avans minimă pentru finanțarea cu credit auto este de 15%, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, în cazul în care autovehiculul are maximum 5 ani, puteți beneficia de o perioadă de finanțare de până la 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se restrânge la 4 ani, iar pentru mașinile cu o vechime cuprinsă între 8 și 9 ani, perioada de finanțare este de maximum 3 ani sau 2 ani, în funcție de anul de fabricație al acestora.

Leasingul auto este o soluție ideală și pentru autoutilitarele second hand, fiind o modalitate eficientă și convenabilă pentru a-ți achiziționa o mașină în rate. În același timp, este important de menționat că termenii și condițiile de finanțare sunt negociabile, în funcție de necesitățile și posibilitățile fiecărui client în parte.

Mercedes-Benz 300 din anul 2020 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să beneficieze de lux, performanță și siguranță. Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a vă bucura de experiența de a conduce un autovehicul de excepție.