Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLE 450 4Matic 9G-TRONIC AMG Line2019 3.0 Benzină 367 cp 105.551 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
450
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
105.551 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.999 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €67.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți perfecțiunea și dinamismul unui veritabil Mercedes-Benz GLE 450 4Matic AMG Line, modelul 2019, o bijuterie tehnologică ce redefinește luxul și confortul. Acest SUV premium, propulsat de un motor pe benzină de 367 CP cu capacitatea cilindrică de 2 999 cm3, combină stilul inconfundabil AMG cu aspectul alb perlat și dotări top-of-the-line. Ideal atât pentru drumurile citadine, cât și pentru escapadele weekend-ului, GLE-ul oferit aici și-a păstrat calitățile esențiale ale mărcii, pompând adrenalină pură cu fiecare drum parcurs. Beneficiază de avantajele leasingului auto, alegând să finanțezi intuitiv cu minim 15% avans și cu perioade de plată flexibile între 1 și 5 ani.

Oferit de: Firma
Are VIN (Serie sasiu): Da
Marca: Mercedes-Benz
Model: GLE

(Aici este descrierea detaliată a vehiculului, inclusiv lista de dotări, adăugată de dumneavoastră, păstrată exact așa cum a fost oferită)

…continuarea articolelor…

Îmbunătățiți-vă experiența la volan și asigurați mobilitatea afacerii cu Mercedes-Benz GLE 450 4Matic AMG Line, aproape nou, oferit de companie. Evitați grija devalorizării rapide cu un vehicul second-hand, dar cu condiții de leasing compatibile cu un autoturism nou. Predispus pentru companii și SRL-uri, acest GLE este modelul ideal pentru cei care caută rafinament, forță și eficiență, având inclusiv toate avantajele leasingului pe firmă. Vă deschidem porțile către o decizie financiară înțeleaptă, cu opțiuni de finanțare îmbietoare și avansuri, încă de la 15%. Găsiți echilibrul între a avea o mașină de lux și a menține lichidități, alegând cel mai optim pachet de leasing pentru situația dvs. economică și câștigați liniștea de care aveți nevoie pentru a vă concentra pe ceea ce faceți cel mai bine – conducerea afacerii dumneavoastră către succes.