Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2017 1.8 115 cp 76.899 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
76.899 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.796 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz, model Sprinter, anul 2017, vine cu o serie impresionantă de dotări. Acesta are un număr de 4 uși și un consum urban de 17.7, respectiv un consum extraurban de 10.7. De asemenea, beneficiază de un sistem de transmisie cu 6 viteze și este omologat Euro 4. În materie de divertisment, acest autoturism este echipat cu un radio, un sistem audio și un computer de bord. Nu trebuie să vă faceți griji pentru anvelopele de rezervă, deoarece acesta are și o roată de rezervă. Pentru a facilita pornirea în dealuri, mașina dispune de un sistem de ajutor pentru această manevră.

Bucurându-se de tehnologie avansată, Mercedes-Benz Sprinter are funcționalități precum conectivitate Bluetooth, compatibilitate MP3 și handsfree. În ceea ce privește siguranța, acesta este prevăzut cu sistem ABS, ESP, servodirecție și control al tracțiunii. De asemenea, prezintă și alte caracteristici care fac experiența la volan mai plăcută.

Printre aceste caracteristici se numără cotiera centrală, geamurile electrice față, oglinzi reglabile electric, precum și airbag-uri pentru șofer și pasager. Mașina beneficiază și de închidere centralizată electronică, lumini de zi LED și un sistem de închidere centralizată. Cu ușile glisante și paravanul desparțitor, spațiul de depozitare este ușor accesibil și optimizat.

Mercedes-Benz Sprinter a fost conceput cu grijă și atenție pentru detalii, oferind o varietate de dotări pentru a vă asigura un confort sporit și o experiență de conducere plăcută și sigură. Cu asistență la frânare de urgență și un kit de avarie, veți fi pregătiți pentru orice situație neprevăzută. Beneficiază și de funcții precum AudioStreaming, pentru a vă distra în timpul călătoriilor.

Pentru a vă bucura de toate aceste facilități și comodități, vă oferim posibilitatea de a achiziționa autoturismul prin diverse metode de finanțare. Dacă sunteți interesat de leasing auto sau de finanțare auto, putem găsi soluțiile potrivite. Oferim și opțiunea de masini in leasing, pentru a vă bucura de avantajele și beneficiile acestui tip de achiziție. Având în vedere că autoturismul are anul de fabricație 2017 și îndeplinește condițiile de finanțare, puteți opta pentru un credit auto pe o perioadă de minimum 1 an și maximum 5 ani.

Ai posibilitatea de a face un avans de minimum 15%, iar restul sumei poate fi finanțat în rate lunare. Dacă mașina are mai puțin de 5 ani, o puteți finanța pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care autoturismul are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru mașinile cu vechime între 8 și 9 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se poate acorda finanțare doar pe o perioadă de 2 ani.