Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2017 1.8 Benzină 115 cp 39.942 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
39.942 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.796 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €46.069

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2017, este un utilitare modern și eficient, perfect pentru nevoile de transport ale afacerii tale. Beneficiind de dotări avansate și tehnologie de ultimă generație, acesta este partenerul ideal pentru orice activitate comercială.

Dotările includ un număr de 4 uși, oferind acces facil către încărcătură. Consumul redus al acestui model Sprinter, de 16.9 în mediul urban și 9.5 în afara orașului, garantează eficiență și economii semnificative la combustibil. Transmisia cu 5 viteze asigură o experiență plăcută și confortabilă în timpul conducereii.

Modelul Euro 4 respectă cele mai stricte norme de mediu, asigurând un impact redus asupra mediului înconjurător. Radio, CD și sistemul audio garantează o experiență plăcută și divertisantă în timpul călătoriilor. Computerul de bord furnizează informații utile despre performanța vehiculului.

În plus, acesta beneficiază de dotări suplimentare precum roată de rezervă, ajutor pentru pornirea în deal și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, asigurând atât siguranța, cât și confortul în timpul călătoriilor.

Datorită tehnologiei Bluetooth, modelul Sprinter este compatibil cu MP3 și oferă opțiunea handsfree pentru mâini libere. Sistemul de siguranță ABS, ESP și controlul tracțiunii asigură o conducere sigură și stabilă în orice condiții de drum. Servodirecția facilitează manevrabilitatea în trafic și în spații înguste.

Interiorul este amenajat cu confort în minte, beneficiind de cotieră centrală, aer condiționat și geamuri electrice față. Scaunele încălzite în față și sistemul de încălzire asigură confortul pasagerilor, în timp ce curățarea farurilor și oglinzile reglabile electric garantează o vizibilitate excelentă în orice condiții de iluminare.

Siguranța pasagerilor este o prioritate, de aceea acest model Sprinter este echipat cu airbag șofer și pasager, închidere centralizată electronică și lumini de zi LED pentru o vizibilitate sporită.

Opțiunile suplimentare includ cârlig de remorcă, pentru a facilita transportul de mărfuri suplimentare, și accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

Volanul multifuncțional și sistemul de închidere centralizată asigură confort și accesibilitate în timpul condusului, în timp ce volanul din piele oferă o notă de eleganță. Ușa glisantă facilitează încărcarea și descărcarea mărfii.

Se aplică un avans de minim 15% pentru finanțarea autoutilitarei Sprinter în leasing auto sau prin credit auto. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Pentru a beneficia de finanțare, autoutilitara trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani.

Alege Mercedes-Benz Sprinter, un partener de încredere pentru afacerea ta!