Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2018 2.2 84 cp 80.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
80.000 km
Putere motor
84 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.469

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un vehicul comercial produs de Mercedes-Benz și este disponibil în anul 2018. Acest model oferă o gamă largă de dotări și opțiuni, fiind potrivit atât pentru utilizarea în afaceri, cât și pentru activitățile personale.

Dotările acestui model includ un număr de 4 uși, ceea ce facilitează încărcarea și descărcarea mărfurilor. Consumul acestui vehicul este de 9.3 litri/100 km în mediul urban și de 7.3 litri/100 km în mediul extraurban, asigurând astfel economie de combustibil. Cu o cutie de viteze cu 6 trepte, acest vehicul oferă performanțe excelente și un confort sporit la condus.

Mercedes-Benz Sprinter respectă standardul de emisii Euro 4 și este echipat cu o gamă variată de dotări tehnologice. Acestea includ un sistem de navigare, computer de bord, radio și sistem audio de înaltă calitate. De asemenea, acest model dispune de tehnologii avansate, precum asistentul pentru unghiul mort, pornirea/oprirea automată, sistemul de parcare automată și senzorii de parcare față și spate. Conectivitatea Bluetooth și compatibilitatea MP3 permit utilizatorilor să rămână conectați și să asculte muzică preferată atunci când călătoresc.

În ceea ce privește siguranța, Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu ABS, ESP și servodirecție, asigurând o experiență de condus sigură și confortabilă. De asemenea, acest model include un filtru de particule și dispune de un sistem de alarmă și de închidere centralizată electronică. Pentru a asigura vizibilitatea optimă în timpul zilei, Sprinter este dotat cu lumini de zi LED și senzor de lumină.

Pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților, Mercedes-Benz Sprinter vine cu o serie de opțiuni suplimentare. Acestea includ cârlig de remorcă, volan multifuncțional din piele, ușă glisantă și paravan despărțitor. De asemenea, acest model este dotat cu sistemul de avertizare la frânarea de urgență, sistemul de cameră cu 360 de grade și sistemul de apeluri de urgență.

Mercedes-Benz Sprinter este disponibil și în varianta de leasing auto și opțiunea de finanțare auto. Aceste modalități de achiziție permit clienților să cumpere această mașină în rate, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de menționat că mașina trebuie să fie mai nouă de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În situația în care mașina are între 6 și 8 ani, perioada de finanțare poate varia între 2 și 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 9 ani, perioada de finanțare este redusă la 1 an.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul de lux sau a unui autoutilitar pentru afacerea dvs., Mercedes-Benz Sprinter este o alegere excelentă. Beneficiați de confort, tehnologie avansată și performanță într-un singur pachet. Pentru mai multe informații despre disponibilitate și oferte de finanțare, vă rugăm să ne contactați.