Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2018 2.2 105 cp 106.100 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
106.100 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2018, este o mașină dotată cu numeroase opțiuni și funcții modernizate pentru a satisface nevoile șoferului. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul pentru afaceri sau pentru uz personal, Sprinter vă oferă confort și performanță de neegalat.

Această mașină vine cu o serie de dotări care îmbunătățesc experiența de condus. Printre acestea se numără numărul impresionant de uși - 4, care facilitează accesul în mașină și asigură un plus de comoditate. Consumul urban și cel extraurban sunt, de asemenea, foarte eficiente, cu valori de 11.4 și, respectiv, 7.8. Aceste cifre demonstrează angajamentul Mercedes-Benz față de protejarea mediului și economisirea resurselor.

Cu un număr de viteze de 6, Mercedes-Benz Sprinter oferă un control și o manevrabilitate excelentă. Sistemul Euro 4 și filtrul de particule asigură o funcționare curată și respectă cele mai recente standarde ecologice.

În ceea ce privește opțiunile de divertisment și conectivitate, Sprinter vine cu un radio, CD player, sistem audio și un computer de bord. Aceste funcții vă permit să vă bucurați de muzică și să aveți acces rapid la informații despre mașină.

Sprinte oferă și dotări de siguranță de ultimă generație. Acestea includ ABS, tracțiune integrală, ESP și controlul tracțiunii, care asigură o conducere sigură și stabilă în orice condiții de drum.

Comfortul este deosebit de important în timpul călătoriilor lungi, de aceea Mercedes-Benz a inclus în dotările Sprinterului aer condiționat, geamuri electrice față și multiple opțiuni de încălzire. Oglinzile reglabile electric și airbag-urile pentru șofer și pasager adaugă un plus de siguranță.

Sprinter vine, de asemenea, cu dotări suplimentare care sporesc practicitatea mașinii. Aceastea includ senzori de parcare față și spate, cotieră centrală, ISOFIX pentru scaunul copilului și ușă glisantă.

Pentru a vă asigura că veți beneficia de toate aceste dotări și funcții avansate, vă oferim posibilitatea de finanțare auto sau de leasing auto. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți obține acest Mercedes-Benz Sprinter, anul 2018, într-un mod convenabil și accesibil.

De asemenea, suntem specializați în finanțarea autoutilitarelor second-hand și a mașinilor noi prin programul de leasing automobile. Indiferent de necesitățile dvs., vă vom ajuta să găsiți soluția de finanțare cea mai potrivită pentru dvs.

Rețineți că, în conformitate cu condițiile de finanțare, mașina trebuie să aibă maxim 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Mașinile cu o vechime între 6 și 7 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 4 ani. Dacă mașina are între 8 și 9 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 2 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, putem oferi finanțare doar pentru o perioadă de 1 an.

Nu ratați șansa de a avea propriul vostru Mercedes-Benz Sprinter! Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim mai multe detalii despre finanțarea auto sau leasingul auto și să vă ajutăm să vă bucurați de toate beneficiile pe care acest vehicul le oferă.