Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2018 2.2 120 cp 124.538 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
124.538 km
Putere motor
120 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Automată
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €27.369

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2018, este un vehicul utilitar versatil și fiabil, perfect pentru diferite activități comerciale. Dacă sunteți interesat să cumpărați această mașină dar vă lipsește suma necesară, vă putem ajuta cu soluții de finanțare avantajoase. Indiferent dacă doriți un autovehicul nou sau second hand, putem găsi cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de un leasing auto, vă putem ajuta să obțineți unul rapid și simplu. Avantajul principal al unui leasing auto este acela că nu trebuie să achitați întreaga sumă o dată, ci puteți plăti în rate lunare, pe o perioadă de maxim 5 ani. În plus, nu este necesară achitarea unui avans foarte mare, ci doar 15% din valoarea totală a autovehiculului. Astfel, puteți economisi timp și resurse pentru a vă dezvolta afacerea.

Dacă sunteți interesat de o mașină second hand, vă putem pune la dispoziție și opțiunea de credit auto. Cu ajutorul unui credit extern, puteți obține finanțarea necesară pentru achiziționarea autovehiculului dorit. De asemenea, avem la dispoziție și o gamă largă de autoutilitare second hand, care pot fi achiziționate prin intermediul finanțării auto.

Mercedes-Benz Sprinter din anul 2018, pe care îl avem în stoc, vine cu o serie de dotări și opțiuni care vă pot oferi confort, siguranță și performanță în timpul utilizării. Printre acestea se numără: radio, sistem audio, computer de bord, pornire/oprire automată, roată de rezervă, ajutor pentru pornirea în deal, avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, Bluetooth, compatibil MP3, handsfree, ABS, ESP, servodirecție, controlul tracțiunii, filtru de particule și multe altele.

Mașina dispune și de padele pentru schimbarea vitezelor pe volan, ceea ce vă permite să vă concentrați asupra condusului într-un mod mai comod și eficient. Dotările interioare includ cotieră centrală, geamuri electrice față, faruri ceață, oglinzi reglabile electric, airbag șofer, airbag pasager, închidere centralizată electronică și senzor de lumină. Mașina are și lumini de zi LED, care vă oferă o vizibilitate mai bună în timpul zilei și volan multifuncțional, pentru a vă ușura utilizarea diverselor funcții ale autovehiculului.

Sistemul de închidere centralizată vă oferă siguranță suplimentară, iar volanul din piele este placut la atingere și oferă o senzație de lux. Ușa glisantă și paravanul despărțitor vă permit să utilizați spațiul din interiorul mașinii într-un mod flexibil și eficient.

Din punct de vedere al siguranței, Mercedes-Benz Sprinter dispune de asistență la frânare de urgență, sistem de apeluri de urgență și sistem de control vocal. De asemenea, beneficiați și de sistemul AudioStreaming și touchscreen, pentru a vă bucura de divertisment și confort în timpul călătoriilor.

Cu această mașină, veți putea face față cu ușurință tuturor cerințelor de afaceri și vă veți putea dezvolta într-un mod eficient. Indiferent dacă aveți un atelier, un service auto sau sunteți implicat în transporturi, Mercedes-Benz Sprinter vă oferă performanță și calitate superioară.

Pentru a beneficia de una dintre aceste opțiuni de finanțare, trebuie să ținem cont de condițiile specifice cum ar fi vechimea mașinii. Astfel, putem finanța autovehiculele Mercedes-Benz Sprinter cu maxim 5 ani vechime pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani vechime, finanțarea poate fi obținută pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, putem oferi o perioadă maximă de finanțare de 3 ani. Dacă mașina este mai veche de 8 ani, putem finanța pe 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, opțiunea de finanțare este disponibilă doar pe un an.

Cu ajutorul nostru, puteți obține autovehiculul dorit și să începeți imediat afacerea dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare și să obțineți o ofertă personalizată.