Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2019 2.2 105 cp 108.258 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
108.258 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.469

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter sunt foarte căutate pe piața auto și se remarcă prin calitatea și performanța lor. Anul de fabricație al acestei mașini este 2019, astfel încât se încadrează în condițiile de finanțare de maxim 5 ani.

Din punct de vedere al dotărilor, această mașină dispune de numeroase opțiuni care o fac perfectă pentru diverse nevoi și utilizări. Pentru a menționa doar câteva dintre acestea, sprinterul are 4 uși, ceea ce îi oferă un acces ușor și comod. Consumul urban este de 9.4 litri la 100 km, iar cel extraurban este de 7.3 litri la 100 km, ceea ce îl face un vehicul economic și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Cu un număr de viteze de 6, oferă o experiență de condus plăcută și o manevrabilitate bună.

Sprinterul are standardul Euro 4, ceea ce reprezintă o garanție a respectării normelor europene de mediu. Dotările interioare includ un sistem audio de înaltă calitate, un computer de bord pentru monitorizarea și controlul eficient al diferitelor funcții ale mașinii. Sistemul de navigare integrat este extrem de util, ușurând călătoriile și asigurând orientarea corectă.

Siguranța ocupanților este asigurată prin diverse sisteme și funcții, cum ar fi controlul de croazieră, asistentul de unghi mort și avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope. De asemenea, în cazul unei întreruperi a presiunii în anvelope, acesta oferă un avertisment rapid și precis.

Sprinterul este dotat cu un sistem avansat de conectivitate Bluetooth, prin care se pot prelua și efectua apeluri în mod handsfree, ceea ce contribuie la siguranța și confortul șoferului. Compatibilitatea cu MP3 și sistemul audio streaming permit ascultarea muzicii preferate în timpul călătoriilor.

Dotările exterioare includ un senzor de parcare atât în față, cât și în spate, ceea ce facilitează manevrarea și parchează aceasta vehiculului în spații limitate. Oglinzile laterale sunt reglabile electric, îmbunătățind vizibilitatea și asigurând o experiență de condus confortabilă și siguranță sporită.

Printre dotările suplimentare se numără un filtru de particule, care contribuie la reducerea emisiilor poluante și menținerea curățeniei în interiorul mașinii. Alte dotări includ cotiera centrală, suport lombar pentru scaunul șoferului, aer condiționat pentru un climat plăcut în cabină și geamuri electrice pentru ușa față.

Sprinterul dispune de airbag pentru șofer și pasager, precum și de un sistem de închidere centralizată a ușilor cu comandă electronică. Senzorul de lumină și lumini de zi LED adaugă nivelul de siguranță și confort. Volanul multifuncțional din piele permite controlul facil al diferitelor funcții ale mașinii, fără a fi necesară îndepărtarea mâinilor de pe volan.

Pe lângă aceste dotări, sprinterul are și ușă glisantă, ceea ce facilitează încărcarea și descărcarea mărfurilor și permite accesul rapid în compartimentul de marfă. De asemenea, este prevăzut cu un paravan despărțitor pentru a asigura o separare eficientă între spațiul pasagerilor și cel de marfă.

În privința funcțiilor de siguranță, sprinterul dispune de asistență la frânarea de urgență și un sistem pentru limitarea vitezei, care contribuie la prevenirea accidentelor și asigură o călătorie în condiții de siguranță. De asemenea, este prevăzut cu un sistem de apeluri de urgență pentru a putea beneficia de ajutor imediat în caz de nevoie.

Pe partea de divertisment și conectivitate, sprinterul are port USB, astfel încât să se poată asculta muzică preferată sau încărca diverse dispozitive. De asemenea, dispune de tehnologii avansate, cum ar fi touchscreen, Apple CarPlay și Android Auto, prin intermediul cărora se pot accesa diverse aplicații și funcții ale smartphone-ului.

Acesta este doar un sumar al dotărilor și funcționalităților pe care le oferă Mercedes-Benz Sprinter. Pentru a obține mai multe informații și a stabili detaliile legate de preț și finanțare, vă invităm să ne contactați.@@@Pentru a răspunde la diverse nevoi de finanțare auto, punem la dispoziție opțiuni flexibile și personalizate. Oferim servicii de leasing auto și finanțare auto, pentru a vă ajuta să obțineți vehiculul dorit în cele mai bune condiții. Dacă sunteți interesat de un leasing auto, vă putem oferi consultanță și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră. Avem o gamă variată de mașini în leasing, inclusiv autoutilitare second hand și auto noi în leasing.@@@Pentru a beneficia de servicii de finanțare auto, puteți opta pentru un credit auto sau un credit extern. Vom identifica cea mai bună soluție pentru dumneavoastră, luând în considerare avansul de minim 15% și perioada de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Acordăm importanță fiecărui client și lucrăm împreună pentru a găsi cea mai potrivită soluție de finanțare. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre opțiunile de finanțare disponibile și pentru a afla cum vă putem ajuta să obțineți mașina dorită. Lăsați-ne grija finanțării auto și bucurați-vă de experiența unui vehicul nou în cadrul bugetului dumneavoastră.