Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2019 2.2 105 cp 99.988 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
99.988 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Automată
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €31.395

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2019, este o autoutilitară modernă și fiabilă, potrivită atât pentru nevoile profesionale, cât și pentru utilizarea personală. Acest model se încadrează în standardele impuse de Legea 667/2001, care reglementează condițiile de finanțare auto, iar pentru a beneficia de un credit auto sau leasing auto este necesar ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani.

Dotările avansate ale Mercedes-Benz Sprinter contribuie la siguranța și confortul atât al șoferului, cât și al pasagerilor. Cu un consum urban de 8.7 și un consum extraurban de 8.2, acest vehicul este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Cu un sistem audio de înaltă calitate și radio inclus, călătoriile vor fi mai plăcute și mai distractive. De asemenea, computerul de bord oferă informații utile despre consumul de combustibil, distanța parcursă și ușurați de condus.

Una dintre dotările importante este sistemul de navigare, care vă va ghida în mod precis și vă va ajuta să ajungeți la destinație în timp util. Mercedes-Benz Sprinter este prevăzut cu un sistem de control al tracțiunii și cu ESP (Program Electronic de Stabilitate), care vă oferă stabilitate și aderență în orice condiții de drum. ABS-ul (Sistemul de Franare Anti-Blocare) asigură o oprire sigură și scurtă în caz de frânare de urgență.

Pentru a satisface și cele mai sofisticate cerințe, Mercedes-Benz a inclus și funcții precum filtrul de particule și ajutor pentru pornirea în deal. Sistemul Bluetooth vă permite să sincronizați telefonul mobil cu vehiculul, astfel încât să puteți vorbi la telefon în siguranță și să ascultați muzică preferată prin intermediul playerului MP3. Cu cotiera centrală, şoferul și pasagerii beneficiază de un spaţiu suplimentar de depozitare.

Aerul condiționat vă asigură confortul în zilele călduroase, iar geamurile electrice asigură o operare ușoară. Oglinzile reglabile electric și închiderea centralizată contribuie la securitatea mașinii. Cele două airbaguri, pentru șofer și pasager, asigură o protecție suplimentară în caz de accident. Senzorul de lumină și lumini de zi LED asigură o vizibilitate optimă și siguranță sporită.

Mercedes-Benz Sprinter vine echipat cu un volan multifuncțional și sistem de închidere centralizată. Volanul din piele oferă un aspect elegant și o aderență confortabilă. Ușa laterală glisantă și paravanul despărțitor vă permit să organizați încărcătura în mod eficient. Sistemul de avertizare a coliziunilor și sistemul de apeluri de urgență vă asigură siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Kitul de avarie este util în cazul unor situații neprevăzute, iar funcția de detecție a oboselii vă avertizează când este momentul să faceți o pauză. Mercedes-Benz Sprinter este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, permite streaming de audio și include un touchscreen pentru o navigare intuitivă și ușoară.

În concluzie, Mercedes-Benz Sprinter este o autoutilitară modernă și versatilă, dotată cu o gamă largă de echipamente și sisteme avansate de siguranță și confort. La momentul achiziției, este important de menționat că trebuie să aveți un avans de minim 15% și puteți opta pentru o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Astfel, veți putea beneficia de toate avantajele acestui model de autovehicul și să îl utilizați în scopuri comerciale sau personale. Pentru a verifica eligibilitatea pentru leasing sau credit, vă rugăm să contactați un consultant financiar specializat în leasing auto sau să vă adresați unei instituții de credit auto.