Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2019 2.2 105 cp 70.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
70.000 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.768

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2019, este un autovehicul comercial cu numeroase dotări și caracteristici tehnice remarcabile. Cu un design modern și o performanță impresionantă, acest model este ideal pentru cei interesați de un utilaj fiabil și eficient în activitatea lor profesională.

Prin intermediul serviciilor de leasing auto, puteți achiziționa un astfel de autovehicul în condiții avantajoase de finanțare. Oferta noastră include opțiuni flexibile, care se adaptează nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Cu o rată de avans de minimum 15% și o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani, puteți beneficia de toate avantajele unui leasing auto adaptat preferințelor dumneavoastră. Astfel, vă asigurăm un proces simplu și rapid pentru obținerea acestui autovehicul, fără implicarea unor formalități complicate.

Modelul Mercedes-Benz Sprinter vine dotat cu o gamă variată de echipamente și accesorii care îmbunătățesc confortul și siguranța în timpul călătoriilor. Printre acestea se numără sistemul audio de înaltă calitate, radio, computerul de bord și funcția de pornire/oprire automată. De asemenea, autovehiculul dispune de ajutor pentru pornirea în deal și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, asigurând astfel o experiență plăcută și încredere maximă în timpul deplasărilor.

Sprintău Mercedes-Benz are un nivel ridicat de siguranță datorită dotărilor precum ABS (Sistemul de Frânare Antiblocare), ESP (Programul Electronic de Stabilitate) și controlul tracțiunii. De asemenea, pentru a proteja mediul înconjurător, autovehiculul este echipat cu un filtru de particule care minimizează emisiile poluante.

Interiorul elegant și ergonomic al autovehiculului este destinat să ofere o experiență de condus plăcută și confortabilă. Dotat cu aer condiționat, geamuri electrice față și oglinzi reglabile electric, acest model facilitează manipularea și controlul autovehiculului în orice moment. De asemenea, autovehiculul dispune de cotieră centrală, ISOFIX pentru scaunul pentru copii și multiple airbag-uri pentru a asigura siguranța pasagerilor.

Cu un design modern și luminile de zi LED, Mercedes-Benz Sprinter se remarcă prin aspectul său atractiv și contemporan. Volanul multifuncțional, senzorul de lumină, senzorul de ploaie și sistemul de închidere centralizată completează caracteristicile tehnice ale acestui autovehicul de încredere.

Alte dotări și caracteristici includ ușa glisantă, sistemul de asistență la frânarea de urgență și sistemul de apeluri de urgență, oferind astfel un grad suplimentar de siguranță și protecție în caz de situații neplăcute. Autovehiculul dispune de port USB și funcții de conectivitate, cum ar fi AudioStreaming, Apple CarPlay și Android Auto, oferindu-vă acces facil la aplicațiile și informațiile de care aveți nevoie în timpul deplasărilor.

În concluzie, Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul comercial modern, fiabil și eficient, potrivit nevoilor dumneavoastră profesionale și personale. Prin intermediul serviciilor noastre de leasing auto, puteți beneficia de toate aceste dotări și caracteristici la un preț și un sistem de finanțare avantajos. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a achiziționa atât autovehicule noi în leasing, cât și autovehicule second hand sau autoutilitare second hand în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați și să aflați cum puteți beneficia de această ofertă specială.