Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2019 2.2 105 cp 60.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
60.000 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter din anul 2019 sunt disponibile pentru finanțare prin leasing auto. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei interesați de achiziționarea unei mașini de calitate, oferind avantaje precum avans minim de 15% și perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Mercedes-Benz Sprinter este un vehicul de încredere, cu dotări moderne și performanțe remarcabile. Ușa cu patru usi, consumul urban de 8.6 litri și consumul extra-urban de 6.2 litri, împreună cu cele 6 viteze și tehnologia Euro 4, fac ca acest model să fie o alegere excelentă pentru orice șofer.

Printre dotările interesante ale Mercedes-Benz Sprinter se numără un sistem audio de înaltă calitate, un computer de bord avansat și un sistem de pornire/oprire automată care optimizează consumul de combustibil. Este important de menționat că acest model beneficiază de ajutor pentru pornirea în deal și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, asigurând siguranța și confortul pe timpul călătoriilor.

Radio digital (DAB), conectivitate Bluetooth și compatibilitate MP3 oferă posibilitatea de a asculta muzică preferată în timpul drumurilor lungi. De asemenea, Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu ABS, ESP, servodirecție și controlul tracțiunii, asigurând o manevrabilitate excelentă și un nivel sporit de siguranță.

Filtrul de particule și celelalte caracteristici avansate ale acestui model contribuie la protejarea mediului înconjurător. Cotiera centrală și sistemul ISOFIX sunt aspecte practice, care adaugă confort și siguranță atunci când călătoriți împreună cu copiii.

Aerul condiționat și geamurile electrice față asigură o temperatură plăcută și o experiență prietenoasă pentru toți pasagerii. Oglinzile reglabile electric, airbag-urile pentru șofer și pasager, precum și sistemul de închidere centralizată (electronică) sunt aspecte esențiale în ceea ce privește siguranța și confortul la volan.

Senzorul de lumină permite utilizatorilor să beneficieze de o iluminare optimă în timpul condusului, iar luminiile de zi LED adaugă un plus de stil și vizibilitate. Volanul multifuncțional și sistemul de închidere centralizată sunt caracteristici suplimentare care fac din Mercedes-Benz Sprinter o alegere excelentă pentru orice șofer.

Ușa glisantă, asistența la frânare de urgență și sistemul de apeluri de urgență sunt caracteristici cheie care asigură siguranța și protecția pasagerilor. Există, de asemenea, un port USB pentru conectarea dispozitivelor electronice și un kit de avarie în caz de situații neprevăzute.

Mercedes-Benz Sprinter este compatibil cu funcții precum AudioStreaming, Apple CarPlay, detecție oboseală și Android Auto, oferind o experiență de conducere modernă și conectată. Display-ul touchscreen simplifică accesul la funcțiile mașinii și permite șoferului să se concentreze asupra drumului.

Cu toate aceste dotări și caracteristici avansate, Mercedes-Benz Sprinter este o alegere excelentă pentru oricine dorește să achiziționeze o mașină de înaltă calitate și performanță. Pentru a profita de avantajele leasingului auto, nu ezitați să contactați un consultant specializat.