Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2019 2.2 105 cp 100.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
100.000 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
2.143 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.468

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2019, este o mașină deosebită prin dotările pe care le oferă. Este potrivită atât pentru utilizarea în oraș, cât și pentru deplasările pe distanțe mai mari. Cu un design elegant și sofisticat, Sprinter este perfectă pentru a satisface nevoile tale profesionale sau personale.

Această mașină dispune de numeroase caracteristici și tehnologii avansate. Numeroasele dotări și opțiuni pe care le oferă asigură confort și siguranță, oferind o experiență deosebită în timpul fiecărei călătorii.

Printre dotările importante, putem enumera: număr usi de 4, un consum urban de 8.6, consum extraurban de 6.2, cu 6 viteze. Mașina este Euro 4, ceea ce înseamnă că respectă cele mai exigente norme de poluare. De asemenea, mașina vine cu un sistem audio performant și un sistem computerizat de bord pentru a vă ajuta să monitorizați parametrii mașinii, precum consumul de combustibil și distanța parcursă.

Un aspect important este sistemul de pornire/oprire automată, care ajută la economisirea de combustibil și protejează mediul înconjurător. Lumini speciale de zi sunt integrate pentru vizibilitate maximă pe timp de zi, iar ajutorul pentru pornirea în deal este util în situații dificile de condus.

Sprinte dispune și de tehnologii de conectivitate, precum Bluetooth și compatibilitate MP3, care vă permit să ascultați muzica preferată și să rămâneți conectat în timpul călătoriilor. De asemenea, sistemul handsfree și radio vă permit să comunicați și să vă distrați cu ușurință.

În ceea ce privește siguranța, Sprinter este dotată cu tehnologii avansate precum ABS (sistem de franare antiblocare) și ESP (sistem electronic de stabilizare), care asigură stabilitate și control în orice situație de conducere. Servodirecția și controlul tracțiunii sunt alte caracteristici importante ale acestei mașini, care vă asigură o experiență lină și sigură în timpul condusului.

Sistemul de filtrare a particulelor este un alt aspect notabil al acestui model. Prin eliminarea particulelor nocive din gazele de eșapament, mașina respectă cele mai stricte norme de mediu și vă permite să contribuiți la protejarea sănătății noastre și a planetei.

Sprinte dispune și de numeroase opțiuni de confort și conveniență, precum cotiera centrală, aer condiționat, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric, volan multifuncțional și volan din piele. Toate aceste dotări contribuie la confortul dumneavoastră în timpul condusului.

În plus, mașina dispune de ușă glisantă, care facilitează accesul și descărcarea bunurilor. Asistența la frânare de urgență și sistemul de apeluri de urgență sunt caracteristici importante de siguranță care vă pot salva viața în caz de accident.

Sprinte beneficiază și de tehnologii avansate de conectivitate, precum port USB și posibilitatea de a utiliza funcția AudioStreaming. Cu funcții de ultimă generație precum Apple CarPlay și Android Auto, puteți conecta telefonul mobil la mașină și să beneficiați de funcționalitățile sale direct pe ecranul tactil al mașinii.

Cu toate aceste dotări și opțiuni avansate, Mercedes-Benz Sprinter asigură un confort și o siguranță de neegalat în timpul fiecărei călătorii. Dacă sunteți în căutarea unei mașini fiabile și performante, Sprinter este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Pentru a vă oferi această mașină de înaltă calitate, vă punem la dispoziție diferite opțiuni de finanțare. Puteți opta pentru leasing auto sau finanțare auto, în funcție de preferințe și de nevoile dumneavoastră. De asemenea, oferim și soluții de leasing pentru autoutilitare second hand sau mașini noi. Avansul minim este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani.

Dacă mașina pe care o doriți este mai veche de 5 ani, avem opțiuni de finanțare adaptate pentru aceasta. De exemplu, pentru o mașină cu o vechime de până la 6 ani, o putem finanța pe o perioadă de 4 ani. Dacă aceasta are o vechime de până la 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. Pentru o mașină cu o vechime de până la 8 ani, o putem finanța pe o perioadă de 2 ani, iar pentru una cu o vechime de până la 9 ani, perioada de finanțare poate fi de doar 1 an.

Pentru mai multe informații despre opțiunile de finanțare disponibile și pentru a alege soluția potrivită pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Mercedes-Benz Sprinter este alegerea perfectă pentru a vă satisface nevoile de transport și a vă asigura confortul și siguranța în timpul fiecărei călătorii.