Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2022 2.0 84 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
30 km
Putere motor
84 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un vehicul utilitar de înaltă performanță, fabricat de renumita marcă germană Mercedes-Benz. Cu dotări de ultimă generație și un design elegant, Sprinter este alegerea perfectă pentru cei care caută un vehicul fiabil și versatil.

Dotările acestui model cuprind numeroase opțiuni, care asigură confortul și siguranța pasagerilor în orice situație. Cu un număr de 4 uși, accesul în interiorul mașinii este facil și practic. Consumul urban al Sprinter-ului este de doar 7.3 litri la 100 de kilometri, iar consumul extraurban este de 11.3 litri la 100 de kilometri. Cu un număr de 6 viteze, acest vehicul oferă o experiență de conducere plăcută și eficientă.

Mercedes-Benz Sprinter respectă standardul de mediu Euro 4, fiind astfel o alegere ecologică și responsabilă. Printre dotările interioare se numără un radio cu sistem audio și computer de bord, care oferă informații esențiale despre mașină și călătorie. De asemenea, Sprinter dispune de sistemul de pornire/oprire automată, care contribuie la economisirea combustibilului și la reducerea emisiilor de CO2.

În materie de siguranță, acest model vine echipat cu ABS, ESP, servodirecție și controlul tracțiunii, asigurând o manevrabilitate excelentă și o stabilitate optimă pe drum. Sprinter dispune și de filtru de particule, asigurând un mediu curat și sănătos în interior. Alte dotări includ cotieră centrală, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric și airbag pentru șofer.

Sprinteul Mercedes-Benz este echipat cu un sistem de închidere centralizată, care oferă un plus de siguranță și protecție împotriva furturilor. De asemenea, acest vehicul este dotat cu senzor de lumină și lumini de zi LED, care asigură vizibilitate sporită în orice condiții de iluminare. Volanul multifuncțional permite controlul facil al diverselor funcții ale mașinii.

Pentru un plus de utilitate, Sprinter dispune de ușă glisantă și de un paravan despărțitor, care permite separarea spațiului de încărcare de cel al pasagerilor. De asemenea, acest model vine echipat cu asistență la frânare de urgență și sistem de avertizare coliziuni, asigurând o călătorie sigură și fără incidente.

Sprinter este dotat cu sistem de apeluri de urgență și kit de avarie, garantând siguranța și asistența în orice situație neașteptată. Cu funcții moderne precum Android Auto, AudioStreaming și Apple CarPlay, Sprinter oferă posibilitatea de a te bucura de divertisment și conectivitate în timpul călătoriilor.

Mercedes-Benz Sprinter dispune și de un ecran touchscreen și un port USB, care asigură accesul facil și rapid la diverse funcții și opțiuni ale mașinii. Cu aceste dotări moderne, Sprinter se dovedește a fi un partener de încredere în orice activitate sau afacere.

Pentru a achiziționa acest model, există diverse opțiuni de finanțare auto și leasing auto disponibile. Prin intermediul unui credit auto sau a unui leasing auto, poți beneficia de avantajele oferite de un vehicul Mercedes-Benz Sprinter. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, vei putea utiliza mașina conform nevoilor tale fără a afecta bugetul personal sau financiar.

Indiferent dacă ai nevoie de un vehicul utilitar pentru afacerea ta sau pentru alte activități profesionale, Sprinter este alegerea optimă. Prin finanțare prin credit auto sau leasing auto, vei putea beneficia de avantajele unui vehicul nou și performant fără a investi o sumă importantă de bani.

Pentru a obține mai multe detalii despre finanțarea auto și leasingul auto pentru Sprinter, contactează-ne și vei beneficia de consultanță de specialitate și de cele mai bune soluții financiare adaptate nevoilor tale.

*Mențiune: Postarea descrierii a fost adaptată în conformitate cu cerințele și informațiile specificate în cererea de rescriere a textului.