Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2022 2.0 84 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
30 km
Putere motor
84 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, modelul anului 2022, este un vehicul de încredere și performant, potrivit pentru diverse nevoi profesionale. Cu o gamă completă de dotări și opțiuni personalizate, acest model este proiectat să ofere confort și eficiență în orice situație.

Dotările de top ale acestui Mercedes-Benz Sprinter includ un set complet de opțiuni tehnologice și de siguranță pentru a vă asigura o experiență de conducere excepțională. Pentru a vă menține conectat și pentru a vă bucura de divertisment la bord, acest model dispune de un sistem audio avansat, radio digital DAB, Bluetooth, compatibilitate MP3 și funcții handsfree.

Cu un computer de bord intuitiv și funcții de asistență la conducere, cum ar fi sistemul de pornire/oprire automată, ajutorul pentru pornirea în deal și controlul tracțiunii, veți beneficia de o experiență de conducere confortabilă și sigură. Sistemul de apeluri de urgență și sistemul de avertizare a coliziunilor vă vor oferi un plus de siguranță pe drum.

Designul exterior impresionant al acestui model include faruri Xenon, lumini de zi LED și oglinzi reglabile electric. Geamurile electrice față și ușa glisantă facilitează accesul și oferă un plus de comoditate în utilizare.

În interior, veți găsi un interior spațios și funcțional, cu un volan multifuncțional comod și tapițerie din piele, care oferă confort și eleganță. Dotările suplimentare, cum ar fi cotiera centrală, paravanul despărțitor și sistemul de închidere centralizată, vă permit să vă organizați eficient spațiul.

Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu un motor puternic și eficient, care asigură performanțe remarcabile și o economie de combustibil optimă. Euro 4, filtrul de particule și sistemul de asistență la frânare de urgență sunt doar câteva din caracteristicile care fac din acesta un model respectuos cu mediul înconjurător.

Pentru a vă ușura achiziționarea acestei mașini de înaltă calitate, vă oferim opțiuni flexibile de finanțare și leasing auto. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, vă puteți bucura de toate beneficiile acestui model fără a compromite bugetul dumneavoastră. De asemenea, vă putem ajuta și cu opțiuni de leasing automobile pentru autoutilitare second hand sau mașini noi.

Contactați-ne acum pentru mai multe informații despre finanțarea auto și oferta noastră pentru Mercedes-Benz Sprinter. Alegeți calitatea și performanța Mercedes-Benz pentru afacerea dumneavoastră!