Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz aduce pe piață modelul Sprinter din anul 2023, o alegere excelentă pentru cei interesați de un autovehicul dotat cu tehnologii de ultimă generație și performanțe de top. Acest model beneficiază de o gamă largă de dotări, ideale pentru diverse nevoi și preferințe.

Printre dotările notabile se numără cele 4 uși care facilitează accesul în autovehicul și permit o utilizare comodă și eficientă. În ceea ce privește consumul de carburant, acesta este redus, fiind 10.9 în medie în oraș și 8.2 în afara orașului, ceea ce face ca acest autovehicul să fie o alegere economică și ecologică.

Cu cele 6 viteze disponibile, conducerea devine plăcută și adaptată la nevoile șoferului, iar standardul Euro 4 face ca acest autovehicul să îndeplinească cele mai recente standarde de emisii.

Sistemul audio de înaltă calitate, în combinație cu radio și CD-ul integrat, asigură o experiență plăcută de divertisment în timpul călătoriilor. De asemenea, computerul de bord prezintă informații utile despre autovehicul, iar sistemul de navigare oferă indicații precise și ghidare vocală pentru a ajunge rapid și ușor la destinație.

Controlul de croazieră permite menținerea unei viteze constante, asigurând un confort sporit în timpul conducere. Funcția de pornire/oprire automată contribuie la economisirea combustibilului, oprind motorul în momentele de staționare.

Mercedes-Benz Sprinter este echipat și cu o roată de rezervă, un plus de siguranță în situații neașteptate. Sistemul de ajutor pentru pornirea în deal facilitează plecarea în sus pe pante abrupte.

Un aspect important al acestui autovehicul este avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope, care contribuie la siguranța și eficiența în timpul călătoriilor. De asemenea, radio-ul digital (DAB) și tehnologia Bluetooth permit conectarea rapidă și facilă a dispozitivelor mobile, asigurând o experiență muzicală modernă și plăcută.

Pentru un confort sporit în timpul parcării, Mercedes-Benz Sprinter este dotat cu senzori de parcare atât în față, cât și în spate. Acest lucru facilitează manevrarea și reduce riscul de accidente în timpul efectuării manevrelor în spații înguste.

Siguranța pasagerilor este o prioritate pentru Mercedes-Benz, motiv pentru care acest model este dotat cu sistemul ABS pentru o frânare eficientă și sigură, ESP pentru stabilitate în timpul virajelor și în situații critice și servodirecție pentru o manevrabilitate ușoară și precisă.

Controlul tracțiunii asigură aderența optimă a autovehiculului la suprafața de rulare, garantând o experiență de conducere plăcută și sigură. Filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor nocive, protejând mediul înconjurător.

Alte dotări notabile ale Mercedes-Benz Sprinter includ scaunele sport pentru un confort sporit în timpul călătoriilor lungi, cotiera centrală și suportul lombar pentru o poziție ergonomică a șoferului și a pasagerilor.

Sistemul de aer condiționat asigură un climat plăcut în interiorul autovehiculului, indiferent de condițiile meteorologice externe. Geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric facilitează manipularea și oferă o vizibilitate optimă în timpul deplasărilor.

Nivelul de siguranță este sporit datorită airbag-urilor pentru șofer, pasageri și laterale și airbag-urilor pentru protecția capului. De asemenea, închiderea centralizată cu telecomandă asigură protecția împotriva furturilor.

Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu senzor de lumină, permițând comutarea automată a farurilor în funcție de lumină ambientală. Lumini de zi LED asigură o vizibilitate excelentă în timpul zilei, contribuind la siguranța rutieră.

Volanul multifuncțional ușurează accesul la diferite funcții ale autovehiculului, iar senzorul de ploaie asigură funcționarea optimă a ștergătoarelor în caz de ploaie. Sistemul de închidere centralizată oferă ușurință în utilizare și asigură protecția autovehiculului.

Volanul din piele adaugă o notă de eleganță și rafinament în interiorul autovehiculului, iar ușa glisantă și paravanul despărțitor facilitează accesul și organizarea în compartimentul de marfă.

Din perspectiva securității, Mercedes-Benz Sprinter este dotat cu asistență la frânare de urgență, care ajută la reducerea riscului de accidente și asigură distanța optimă față de autovehiculele din față. De asemenea, sistemul pentru limitarea vitezei controlează viteza autovehiculului, asigurând o conduita sigură și responsabilă.

Sistemul de apeluri de urgență este o dotare importantă, care este utilă în situații de urgență și poate salva vieți. Portul USB permite încărcarea și conectarea dispozitivelor mobile, iar kitul de avarie este util în situații neprevăzute.

Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu airbag-uri multiple, care asigură o protecție optimă în caz de accident. De asemenea, sistemul de control vocal și touchscreen facilitează accesul la diferite funcții ale autovehiculului, asigurând o utilizare intuitivă și ușoară.

Compatibilitatea cu tehnologii precum Apple CarPlay, AudioStreaming și Android Auto permite conectarea și utilizarea dispozitivelor mobile pentru o experiență completă și modernă.

Detecția oboseală asigură siguranța în timpul călătoriilor lungi, evitând riscul de accidente din cauza oboselii. Această dotare monitorizează constant comportamentul șoferului și emite avertismente în cazul identificării unor semne de oboseală.

Mercedes-Benz Sprinter poate fi achiziționat prin diferite metode de finanțare. Opțiunile de leasing auto și finanțare auto sunt disponibile în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client.

Autovehiculele în leasing oferă avantaje precum accesul imediat la un autovehicul nou sau second hand, cu costuri reduse și un avans de minim 15%. În plus, perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de model și cerințele clientului.

Dacă doriți să beneficiați de avantajele unui autovehicul nou în leasing, Mercedes-Benz Sprinter este o opțiune excelentă. Aduceți-vă contribuția de minim 15% și aveți posibilitatea de a utiliza această mașină pe o perioadă de până la 5 ani. De asemenea, Mercedes-Benz oferă opțiuni flexibile de leasing pentru autovehicule second hand, inclusiv autoutilitare.

Astfel, indiferent de necesitățile și preferințele dumneavoastră, Mercedes-Benz Sprinter este o alegere excelentă în materie de autovehicule utilitare. Cu un design modern, dotări de top și opțiuni flexibile de finanțare, acest model își propune să satisfacă cele mai exigente cerințe și să fie partener de încredere în afacerile dumneavoastră.