Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un van de încredere și performant, potrivit atât pentru utilizarea urbană, cât și pentru cea extraurbană. La sfârșitul anului 2023, Mercedes-Benz va lansa modelul Sprinter, care vine echipat cu dotări de ultimă generație și tehnologie avansată.

Cu o caroserie bazată pe un design modern și aerodinamic, Sprinter 2023 este disponibil într-o configurație cu 4 uși, asigurându-vă acces facil și confort în timpul utilizării. Acesta este un avantaj deosebit, mai ales în cazul în care aveți nevoie de un vehicul practic și versatil pentru transportul marfă sau al persoanelor.

Performanța eficientă a modelului Sprinter se datorează motorului puternic și economic, care asigură un consum urban de doar 10.9 litri la 100 km și un consum extraurban de 8.2 litri la 100 km. Acest lucru face din Sprinter o alegere excelentă și pentru cei care doresc să economisească combustibil.

Transmisia cu 6 viteze permite o schimbare ușoară a treptelor și o conducere confortabilă pe orice tip de teren. Mai mult decât atât, motorul Euro 4 respectă cele mai stricte norme de mediu, asigurându-vă că vehiculul dvs. este prietenos cu mediul înconjurător.

Sprinter 2023 vine echipat cu o gamă variată de dotări și tehnologii avansate, care fac din această mașină o alegere excelentă pentru confort și divertisment în timpul călătoriilor. Printre dotările disponibile se numără sistemul audio de înaltă calitate, computerul de bord, sistemul de navigare, controlul de croazieră și radio digital DAB.

Spre deosebire de alte modele din aceeași clasă, Sprinter dispune de funcția de pornire/oprire automată, care optimizează consumul de combustibil și reduce emisiile de gaze poluante. Apreciem și siguranța dvs. și de aceea am echipat acest model cu ajutorul pentru pornirea în deal și avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope.

Pentru conectivitate și divertisment, Sprinter dispune de tehnologie Bluetooth, care vă permite să vă conectați rapid la smartphone-ul dvs. și să ascultați muzică preferată sau să efectuați apeluri hands-free.

Pe partea de siguranță, Sprinter este echipat cu sistemul de asistență la frânare de urgență, sistemul pentru limitarea vitezei și sistemul de apeluri de urgență. Cu aceste funcții, vehiculul dvs. va fi protejat în cazul unor situații neprevăzute sau de urgență.

Interiorul elegant și confortabil al modelului Sprinter este echipat cu scaune sport, cotieră centrală și suport lombar reglabil, asigurându-vă confort și susținere optimă în timpul călătoriei. Încălzirea și aerul condiționat asigură o temperatură plăcută în orice anotimp, iar geamurile electrice și oglinzile reglabile electric vă oferă comoditate și ușurință în utilizare.

Sistemele de siguranță Airbag, inclusiv airbag-urile pentru șofer, pasager și lateral, precum și airbag-urile pentru cap, vă oferă protecție maximă în cazul unor coliziuni sau accidente neprevăzute.

Pentru o securitate sporită, Sprinter este dotat cu senzor de lumină, lumini de zi LED și sistem de închidere centralizată. Cu volanul multifuncțional și sistemul de închidere centralizată, aveți control și acces facil la diferitele funcții ale vehiculului.

Designul practic al modelului Sprinter se completează cu ușa glisantă și paravanul despărțitor, care facilitează accesul rapid și organizarea optimă a spațiului de transport. De asemenea, kitul de avarie și sistemul de control vocal sunt dotări practice și funcționale.

Sistemul touchscreen, care include și funcții precum Apple CarPlay, AudioStreaming și Android Auto, vă permite să vă conectați la smartphone-ul sau dispozitivul dvs. preferat și să utilizați aplicațiile și funcțiile acestuia direct pe ecranul vehiculului.

Cu funcția de detecție a oboseală, Sprinter este un partener de încredere pentru drumurile lungi și călătoriile de afaceri, asigurându-vă că sunteți mereu treaz și în siguranță.

Dacă sunteți interesat de achiziția unui Mercedes-Benz Sprinter, vă oferim opțiunea de leasing auto sau finanțare auto. Astfel, puteți beneficia de avantajele unui vehicul nou, fără a suporta costurile complete într-un singur moment.

Pentru leasing auto, putem acoperi până la 85% din valoarea vehiculului, cu un avans de minim 15%. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, Mercedes-Benz Sprinter 2023 poate fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani, în cazul în care mașina nu depășește 5 ani.

Dacă doriți să achiziționați un autoutilitară second hand sau o mașină vechi, putem oferi finanțare pe o perioadă mai scurtă. De exemplu, în cazul în care vehiculul are între 6 și 7 ani, acesta poate fi finanțat pe maxim 4 ani. În cazul în care vehiculul are între 7 și 8 ani, acesta poate fi finanțat pe maxim 3 ani. Dacă vehiculul are între 8 și 9 ani, perioada de finanțare scade la 2 ani. Pentru mașinile mai vechi de 9 ani, se mai poate acorda finanțare doar pe o perioadă de 1 an.

Contactați-ne acum pentru mai multe detalii despre leasing auto, finanțare auto sau pentru a programa un test drive cu noul Mercedes-Benz Sprinter 2023. Suntem aici să vă oferim cele mai bune soluții financiare și să vă ajutăm să obțineți mașina dorită!