Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, modelul anului 2023, este una dintre cele mai populare autoutilitare disponibile pe piață. Datorită designului său modern și tehnologiei avansate, este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul utilitar potrivit pentru transportul de mărfuri sau pasageri.

Această autoutilitară impresionează cu o gamă largă de dotări și caracteristici, oferind confort și funcționalitate în același timp. Cu un număr de usi de 4 și o capacitate generoasă de încărcare, Mercedes-Benz Sprinter se dovedește a fi un partener de încredere în activitatea de transport.

Eficiența consumului de combustibil este unul dintre punctele forte ale acestui model. Cu un consum urban de doar 10.9 litri/100 km și un consum extraurban de 8.2 litri/100 km, Mercedes-Benz Sprinter se clasează în topul autovehiculelor cu performanțe economice.

În ceea ce privește performanța, această autoutilitară este prevăzută cu un motor puternic și durabil. Dotată cu un sistem de transmisie cu 6 trepte de viteză, permite o manevrabilitate excelentă și o conducere plăcută, chiar și în condiții dificile de trafic.

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul conform standardului Euro 4, respectând astfel cele mai înalte standarde de mediu. În plus, dispune de numeroase opțiuni de divertisment și conectivitate, precum radio, CD player și sistem audio de înaltă calitate.

Pentru a asigura confortul și siguranța pasagerilor, autoutilitara este dotată cu un computer de bord, sistem de navigare, control de croazieră și pornire/oprire automată. Roata de rezervă, ajutorul pentru pornirea în deal și avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope completează dotările de siguranță și funcționalitate.

Mercedes-Benz Sprinter dispune de tehnologii avansate care vizează confortul și siguranța pasagerilor. Printre acestea se numără radio digital (DAB), conectivitate Bluetooth și compatibilitate cu MP3. Dotările suplimentare precum senzorul de parcare față și spate, handsfree și ABS contribuie la experiența de conducere plăcută și sigură.

Pentru a asigura confortul șoferului, autoutilitara este prevăzută cu scaune sport, cotieră centrală, suport lombar și aer condiționat. Geamurile electrice față, oglinzi reglabile electric și airbag-urile pentru șofer, pasager și laterale sunt alte caracteristici care adaugă la siguranța și confortul la volan.

Mercedes-Benz Sprinter este o alegere potrivită pentru cei care caută un vehicul utilitar fiabil și performant. Cu dotări precum senzorul de lumină, lumini de zi LED și volan multifuncțional, acesta se evidențiază ca un partener de încredere în condiții de viziune și control optim.

Cu sistemul de închidere centralizată și volanul din piele, îmbină utilitatea cu eleganța și confortul. Ușa glisantă și paravanul despărțitor oferă un acces ușor și comod la încărcătură.

Din perspectiva siguranței, Mercedes-Benz Sprinter este dotat cu asistență la frânare de urgență, sistem pentru limitarea vitezei și sistem de apeluri de urgență. Portul USB și kitul de avarie completează dotările acestui autovehicul modern și utilitar.

Cu funkcionalitatile sale, autoutilitara se potriveste perfect atat pentru leasing auto, finantare auto, masini in leasing, leasing automobile, credit auto, credit extern, auto second hand, cat si pentru autoutilitare second hand sau auto noi in lesing.

Rezumând, Mercedes-Benz Sprinter este o autoutilitară fiabilă și performantă, care satisface atât cerințele de confort și siguranță, cât și pe cele de eficiență în utilizare. Avansul de minim 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani oferă flexibilitate în ceea ce privește opțiunile de achiziție. Cu condiția ca autoutilitara să nu fie mai veche de 5 ani, poate fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În funcție de vechimea acesteia, există opțiuni de finanțare mai scurte. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre competitive!