Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul comercial care oferă o gamă largă de dotări și opțiuni pentru utilizarea în diferite domenii de activitate. Cu un design robust și fiabil, este o alegere populară pentru companiile care au nevoie de un automobil utilitar puternic și versatil.

Dotările includ un număr de 4 uși care asigură acces facil și comod la interiorul spațios al vehiculului. Consumul urban de 10.9 l/100 km și consumul extraurban de 8.2 l/100 km fac din Sprinter o mașină eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Cu un număr total de 6 viteze, Mercedes-Benz Sprinter oferă o experiență senzorială plăcută la volan.

Au fost implementate tehnologii moderne pentru a oferi un confort sporit în timpul călătoriei. Sistemul Euro 4 garantează protecția mediului înconjurător și aduce numeroase beneficii utilizatorului. Autoturismul este echipat cu un sistem audio de înaltă calitate, radio și CD, pentru a putea asculta muzică preferată în timpul deplasărilor. De asemenea, este dotat cu un computer de bord care oferă informații utile despre consumul de combustibil, distanța parcursă și alte date relevante.

Sistemul de navigare integrat este extrem de util pentru a ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil. Controlul de croazieră permite menținerea unei viteze constante, fără a fi nevoie de o intervenție constantă a șoferului. Funcția de pornire/oprire automată reduce consumul de combustibil și emisiile de carbon atunci când mașina este oprită în trafic.

Mercedes-Benz Sprinter vine și cu o roată de rezervă, utilă în cazul unei pene de cauciuc. Ofertează, de asemenea, ajutor pentru pornirea în deal și un sistem de avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, asigurând siguranța și confortul în timpul călătoriei.

Sistemul radio digital (DAB) și tehnologia Bluetooth fac posibilă conectarea dispozitivelor mobile și ascultarea muzicii preferate în format MP3. Senzorii de parcare atât față, cât și spate asigură o parcare facilă și sigură în orice situație. Sistemul hands-free facilitează efectuarea de apeluri în timpul condusului, fără a fi nevoie de utilizarea mâinilor.

Aspectele legate de siguranță sunt deosebit de importante pentru Mercedes-Benz. Printre dotările de siguranță se numără sistemul de antiblocare a frânelor (ABS), controlul electronic al stabilității (ESP), servo-direcție și controlul tracțiunii. Filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor poluante.

Interiorul autovehiculului oferă confort și comoditate. Există cotieră centrală, suport lombar și aer condiționat pentru a asigura o atmosferă plăcută în timpul călătoriei. Geamurile electrice față, oglinzile reglabile electric și numeroase airbaguri (șofer, pasager, lateral și pentru cap) completează aspectele de siguranță și confort.

În plus, există sistem de închidere centralizată electronică, senzor de lumină, lumini de zi LED, volan multifuncțional, senzor de ploaie, sistem de închidere centralizată și volan din piele. Ușa glisantă și paravanul despărțitor aduc un plus de practibilitate și funcționalitate în utilizarea vehiculului.

Mercedes-Benz Sprinter vine cu funcții avansate, cum ar fi asistența la frânare de urgență, sistemul pentru limitarea vitezei și sistemul de apeluri de urgență. Portul USB, sistemul de control vocal și touchscreen-ul ușurează interacțiunea cu autovehiculul. De asemenea, un kit de avarie oferă siguranță suplimentară în caz de situații neprevăzute.

Cu dotări precum leasing auto, finanțare auto și posibilitatea de a cumpăra mașini în leasing, Mercedes-Benz Sprinter este o alegere excelentă pentru companiile care doresc să își extindă parcul auto. Datorită perioadei maxime de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și avansului minim de 15%, acest autovehicul poate fi achiziționat în condiții avantajoase.

Fie că este vorba de autoutilitare second hand sau de autoturisme noi în leasing, Mercedes-Benz Sprinter rămâne o alegere potrivită pentru orice afacere. Cu performanțe excelente și dotări complete, este partenerul perfect pentru satisfacerea nevoilor de transport ale companiilor.