Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
30 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2023, este un vehicul utilitar ideal pentru orice afacere care necesită transport și logistică eficiente. Fiind o mașină robustă și fiabilă, Sprinter-ul vine echipat cu o gamă largă de dotări, asigurând confort și siguranță pentru șofer și pasageri.

În ceea ce privește dotările interioare, Mercedes-Benz Sprinter oferă o mulțime de caracteristici moderne. Sistemul audio de înaltă calitate și radio-ul digital (DAB) îți permit să te bucuri de muzica preferată în timpul călătoriei. De asemenea, computerul de bord îți furnizează informații utile despre consumul de carburant și alte aspecte legate de conducere.

Pentru confortul maxim al șoferului, Sprinter-ul vine echipat cu un sistem de navigare și control de croazieră. Acesta îți permite să te concentrezi pe condus fără să îți faci griji cu privire la rute sau viteza de deplasare. Pornirea/oprirea automată și ajutorul pentru pornirea în deal sunt alte facilități ce contribuie la experiența plăcută de conducere.

Pentru a-ți asigura siguranța în trafic, Mercedes-Benz Sprinter dispune de ABS, ESP și controlul tracțiunii. Avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope te ajută să previi orice incident neplăcut. De asemenea, senzorii de parcare față și spate facilitează manevrarea în spații înguste. Airbag-urile pentru șofer, pasageri, lateral și pentru cap completează pachetul de siguranță al acestei mașini.

Dotările suplimentare precum aerul condiționat, oglinzile reglabile electric, geamurile electrice față, suportul lombar și cotiera centrală contribuie la confortul și bunăstarea pasagerilor, indiferent de durata călătoriei.

Cu un design elegant și funcțional, interiorul acestui Sprinter are un volan multifuncțional și scaune confortabile. Sistemul de închidere centralizată și senzorul de lumină adaugă un plus de utilizare ușoară și practică.

Dacă îți dorești să achiziționezi un Mercedes-Benz Sprinter și nu disponiți de bugetul necesar, ai posibilitatea să accesezi diverse forme de finanțare. În prezent, leasingul auto și creditul auto sunt cele mai frecvente metode utilizate pentru cumpărarea de autovehicule . Este important de menționat că în leasing automobile, masina este înregistrată pe numele firmei și beneficiază de avantajele fiscale specifice.
Cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, leasingul auto îți oferă posibilitatea să conduci un Mercedes-Benz Sprinter nou sau second hand, fără a implica o sumă mare de bani, în principal în cazul autoutilitarelor second hand. Această soluție financiară flexibilă îți permite să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, asigurându-ți totodată o mașină performantă și fiabilă.

Pentru a beneficia de această opțiune de finanțare, este important să iei în considerare anii de vechime ai mașinii. De exemplu, pentru o mașină care are până în 5 ani, poți opta pentru o perioadă de finanțare de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, poți finanța pe o perioadă de maxim 4 ani. Mașinile cu o vechime de 8 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani, în timp ce cele cu o vechime de 9 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 2 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 9 ani, finanțarea se poate face doar pe o perioadă de un an.

Astfel, Mercedes-Benz Sprinter este alegerea perfectă pentru orice afacere care necesită un vehicul utilitar de încredere și performant. Prin intermediul opțiunilor de leasing auto sau credit auto, poți să îți achiziționezi această mașină în condiții avantajoase, asigurându-ți creșterea eficienței și productivității în cadrul afacerii tale.