Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.369

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz este recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea autovehiculelor sale. Unul dintre modelele populare ale mărcii este Mercedes-Benz Sprinter. Anul 2023 aduce o nouă versiune a acestui automobil, cu dotări și funcționalități de ultimă generație.

Dotările Mercedes-Benz Sprinter includ: numărul de uși - 4, consum urban - 10.5, consum extraurban - 7.9, numărul de viteze - 6, standardul de emisii - Euro 4, radio, sistem audio, computer de bord, sistem de navigare, control de croazieră, pornire/oprire automată, lumini de zi, roată de rezervă, ajutor pentru pornirea în deal, radio digital (DAB), tehnologie Bluetooth, compatibilitate MP3, senzori de parcare față și spate, handsfree, ABS, ESP, servodirecție, controlul tracțiunii, filtru de particule, cotieră centrală, aer condiționat, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric, airbag șofer, închidere centralizată (electronică), senzor de lumină, lumini de zi LED, volan multifuncțional, senzor ploaie, sistem de închidere centralizată, volan din piele, ușă glisantă, paravan despărțitor, asistență la frânare de urgență, sistem pentru limitarea vitezei, sistem de apeluri de urgență, port USB, kit de avarie, AudioStreaming, touchscreen, Apple CarPlay, Android Auto și detecție oboseală.

Dacă sunteți interesat de un Mercedes-Benz Sprinter din 2023, există mai multe opțiuni de finanțare disponibile. În primul rând, puteți opta pentru leasing auto sau pentru finanțarea prin credit auto. Atât leasingul auto, cât și finanțarea prin credit vă permit să achiziționați mașina în leasing, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este important de menționat că condiția de finanțare este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, o puteți finanța pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare maximă este de 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani, puteți opta pentru o perioadă de finanțare de 2 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 9 ani, o puteți finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, Mercedes-Benz Sprinter din 2023 vă va oferi o experiență de conducere de înaltă calitate și performanțe remarcabile. Cu dotări moderne și tehnologii avansate, acesta este alegerea perfectă pentru cei care caută autovehicule de încredere și rezistente.

Rețineți că informațiile prezentate în acest text au caracter informativ și este recomandat să consultați un specialist în leasing auto sau finanțare auto pentru detalii suplimentare și oferta exactă pentru nevoile dvs.