Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
30 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

IntroDucere:

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter sunt recunoscute pentru calitatea și performanța lor remarcabile în industria auto. Anul de fabricație 2023 plasează acest model Sprinter într-o poziție avantajoasă pentru clienții care doresc un autovehicul modern, fiabil și eficient. În plus, beneficiind de posibilitatea de leasing auto sau finanțare auto, achiziționarea unei mașini în leasing devine ușoară și convenabilă.

Dotări:

Dotat cu o gamă extinsă de caracteristici și opțiuni, Mercedes-Benz Sprinter aduce confortul și inovația la un nou nivel. Cu un număr de uși de 4, acest vehicul este practic și ușor de accesat în orice situație. Consumul urban de doar 10,8 și consumul extraurban de 8,1 asigură economie de combustibil și eficiență în utilizare. Cutia de viteze cu 6 trepte permite schimbări lin și precise în timpul condusului. Clasificat ca Euro 4, acest model Sprinter este ecologic și respectă normele de emisii.

Sistemul de divertisment și înaltă fidelitate include un radio cu funcții complete, sistem audio de înaltă calitate, compatibilitate MP3 și conectivitate Bluetooth, oferind astfel posibilitatea de a asculta muzică preferată în timpul călătoriilor lungi. Computerul de bord furnizează informații esențiale și utile despre consumul de combustibil, distanța parcursă și multe altele.

Navigarea devine ușoară și sigură cu sistemul de navigare integrat, care te ghidează cu precizie către destinația dorită. Controlul de croazieră este util în călătoriile lungi, permițându-ți să menții o viteză constantă fără a fi nevoie să ții constant piciorul pe pedala de accelerație.

Alte caracteristici notabile includ pornirea/oprirea automată, roata de rezervă, ajutorul pentru pornirea în deal, avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope și radio digital (DAB).

Senzorii de parcare, atât în față, cât și în spate, îți oferă asistență în manevrarea autovehiculului, garantându-ți siguranța și protejându-ți mașina de posibile daune. Sistemul handsfree îți permite să rămâi conectat în siguranță, fără a fi necesar să folosești telefonul mobil în timpul condusului.

În materie de siguranță, Mercedes-Benz Sprinter dispune de sistemul antiblocare al roților (ABS), sistemul de stabilitate electronică (ESP), servodirecție și controlul tracțiunii. Filtrul de particule asigură o purificare eficientă a emisiilor de gaze de eșapament, respectând normele de mediu.

Interiorul confortabil și funcțional include dotări precum cotiera centrală, sistem de suport lombar, aer condiționat pentru a menține temperatura ideală în cabină, geamuri electrice în față și oglinzi reglabile electric. Airbag-urile pentru șofer, pasager și laterale asigură siguranța și protecția în caz de coliziune. Airbag-urile pentru cap oferă o protecție adițională pentru pasagerii din față și din spate.

Închiderea centralizată (electronică) aduce confort și siguranță suplimentară. Senzorul de lumină detectează nivelul de lumină ambientală și asigură comutarea automată a farurilor. Lumini de zi LED asigură vizibilitate optimă în orice condiții de iluminare.

Volanul multifuncțional îți oferă controlul complet al sistemelor auto, inclusiv audio și telefonie. Senzorul de ploaie detectează prezența precipitațiilor și activează automat ștergătoarele de parbriz. Sistemul de închidere centralizată oferă siguranță și protecție în cazul în care ușile sau portierele sunt deschise accidental.

Volanul din piele și ușa glisantă adaugă elemente de stil și funcționalitate. Paravanul despărțitor îți permite să organizezi spațiul din interiorul autovehiculului în mod eficient și să separi zona de marfă de cea a pasagerilor.

Asistența la frânare de urgență și sistemul pentru limitarea vitezei te ajută să conduci în siguranță și să eviți situațiile periculoase. Sistemul de apeluri de urgență este util în cazurile de accident sau în situațiile de urgență.

Cu portul USB integrat, poți conecta și încărca dispozitivele electronice în timpul călătoriilor. Sistemul de control vocal îți asigură accesul la diferite funcții ale autovehiculului prin intermediul comenzilor vocale. Integrarea Apple CarPlay și Android Auto îți oferă posibilitatea de a te conecta și a utiliza aplicațiile preferate de pe smartphone-ul tău.

Sistemul de detectare a oboselii controlează constant starea ta de atenție la volan și îți oferă avertismente în cazul în care te simți obosit, asigurând astfel siguranța în trafic. AudioStreaming-ului îți permite să asculți melodiile preferate prin intermediul sistemului audio al autovehiculului.

Ecranul tactil modern și intuitiv este ușor de utilizat și îți oferă acces rapid la toate funcțiile și setările autovehiculului. Kitul de avarie este util în situațiile de urgență și îți asigură o rezolvare rapidă și eficientă a problemelor minore.

Acestea sunt doar câteva dintre dotările și caracteristicile excelente pe care le oferă Mercedes-Benz Sprinter. O mașină în leasing poate fi obținută cu un avans de minim 15% și poate fi finanțată pe o perioadă maximă de 5 ani, oferindu-ți astfel flexibilitate și posibilitatea de a te bucura de un autovehicul de încredere. Achiziționarea unei mașini în leasing devine astfel o opțiune convenabilă și accesibilă pentru oricine dorește să dețină un autovehicul de calitate.

Rezumatând, autoutilitarul second hand Mercedes-Benz Sprinter este o alegere excelentă pentru cei care caută performanță, fiabilitate și confort. Cu dotări și opțiuni avansate și posibilitatea de a fi finanțată prin leasing auto sau credit auto, acest model Sprinter oferă soluții flexibile și ușor de adaptat nevoilor tale. Act now and get a great deal on a Mercedes-Benz Sprinter!