Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter sunt cunoscute pentru dotările lor superioare și performanțele remarcabile. Sprinter este un vehicul utilitar de înaltă calitate, ideal pentru transportul de marfă sau de persoane.

Dotările acestui model includ numeroase caracteristici avansate, concepute pentru a asigura confortul și siguranța pasagerilor. Acestea includ un sistem audio de ultimă generație, dotat cu radio, CD și Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată în timpul călătoriei. De asemenea, computerul de bord furnizează informații utile despre consumul de combustibil și distanța parcursă.

Sprinter este echipat și cu un sistem de navigare, pentru a vă ghida în mod precis pe drumurile necunoscute. Controlul de croazieră vă permite să mențineți o viteză constantă în timpul călătoriei, asigurând un confort sporit. Funcția de pornire/oprire automată contribuie la economisirea de combustibil și reduce emisiile de dioxid de carbon.

Un aspect important al dotărilor sunt și lumini de zi, care asigură o vizibilitate crescută în trafic. Roata de rezervă și ajutorul pentru pornirea în deal sunt caracteristici utile, care vă ajută să faceți față situațiilor dificile pe drum.

Sprinter vine echipat cu diverse sisteme de asistență, precum avertisment privind pierderea presiunii în anvelope și sistemul de control al tracțiunii, care vă asigură o experiență de condus în siguranță. De asemenea, prezintă un filtru de particule, care reduce emisiile poluante în mediul înconjurător.

Scaunele sport și cotiera centrală asigură un confort sporit, iar suportul lombar vă protejează spatele în timpul călătoriilor mai lungi. Sistemul de aer condiționat vă menține temperatura optimă în interior, indiferent de condițiile externe.

Dotările de siguranță includ airbag-uri pentru șofer, pasager și lateral, precum și airbag-uri pentru cap, care asigură o protecție excelentă în caz de accident. Închiderea centralizată și senzorul de lumină adaugă un plus de confort și siguranță.

Volanul multifuncțional vă permite să controlați diverse funcții ale vehiculului cu ușurință, iar senzorul ploaie acționează automat ștergătoarele de parbriz în funcție de intensitatea ploii.

Sprinter este echipat cu un sistem de închidere centralizată, care vă permite să blocați și să deblocați ușile fără a utiliza cheia. Volanul din piele adaugă o notă de eleganță, iar ușa glisantă și paravanul despărțitor sunt caracteristici practice.

Sprinter dispune și de numeroase tehnologii avansate, precum asistența la frânare de urgență și sistemul pentru limitarea vitezei, care vă ajută să evitați accidentele și să mențineți o viteză moderată în zonele cu restricții.

Pentru a asigura conectivitatea în timpul călătoriei, Sprinter este dotat cu port USB și suport pentru telefon handsfree. Kitul de avarie asigură o soluție rapidă în caz de incident pe drum.

Aceste dotări reprezintă doar o mică parte din caracteristicile și opțiunile oferite de Mercedes-Benz Sprinter. Este ideal pentru cei care doresc un vehicul utilitar modern, fiabil și performant.

Din punct de vedere al finanțării, puteți deveni proprietarul unui Mercedes-Benz Sprinter prin leasing auto sau credit auto. Oferim opțiuni flexibile, cu un avans minim de 15% și perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani.

Dacă sunteți interesat de un Sprinter second-hand, trebuie să țineți cont de condițiile de finanțare. Masina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani, pentru a putea fi finanțată timp de încă 5 ani. În cazul în care este mai veche de 6 ani, o putem finanța doar pe 4 ani. Pentru vehiculele mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare este scurtată la 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, putem oferi doar o finanțare pe o perioadă de 1 an.

Mercedes-Benz Sprinter este alegerea perfectă pentru cei care caută un vehicul utilitar fiabil și performant. Cu dotările sale de ultimă generație și opțiunile flexibile de finanțare, puteți deveni rapid proprietarul unei mașini de încredere, care să vă satisfacă toate nevoile de transport.