Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
30 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.369

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul comercial care oferă o gamă largă de dotări și opțiuni pentru a satisface nevoile profesionale ale fiecărui client. Anul de producție a acestui model este 2023, ceea ce asigură o mașinărie modernă și performantă.

Prin intermediul leasingului auto și al finanțării auto, puteți achiziționa un Mercedes-Benz Sprinter în leasing. Această opțiune este benefică pentru cei care doresc să utilizeze acest vehicul în scop profesional, dar nu doresc să dețină un autoturism pe termen lung. Masinile in leasing reprezinta o solutie inteligenta, prin care puteti beneficia de toate dotarile pe care le ofera autovehiculul, fara a face un efort financiar prea mare.

Dotările acestui Mercedes-Benz Sprinter includ: un număr de 4 uși, consum urban de 10.5 litri/100 km, consum extraurban de 7.9 litri/100 km, dimensiunea euro 4, un sistem audio de calitate, un computer de bord pentru a vă menține la curent cu toate informațiile necesare, un sistem de navigare pentru a vă ghida în orice călătorie și un control de croazieră pentru a vă oferi confortul necesar pe drumurile lungi.

O altă dotare importantă este pornirea/oprirea automată, care vă permite să economisiți combustibil și să reduceți emisiile de CO2. De asemenea, acest model este echipat cu o roată de rezervă utilă în caz de pană, precum și cu ajutor pentru pornirea în deal, asigurând astfel o experiență de condus în siguranță.

Pentru a vă asigura o experiență audio de calitate, acest Mercedes-Benz Sprinter este dotat cu radio digital (DAB), Bluetooth și compatibilitate MP3. De asemenea, acesta este echipat cu un senzor de parcare în față și în spate, pentru a vă ajuta la manevrarea ușoară în spații strâmte.

În ceea ce privește siguranța, acest model de Sprinter este prevăzut cu un sistem ABS, ESP (Sistem de stabilitate electronică), servodirecție, control al tracțiunii și filtru de particule, pentru a asigura întotdeauna un nivel ridicat de control și siguranță în timpul condusului.

Interiorul este foarte confortabil și funcțional, fiind dotat cu o cotieră centrală, aer condiționat, geamuri electrice în față și oglinzi reglabile electric. Pentru siguranța dumneavoastră, este prevăzut cu airbag pentru șofer și închidere centralizată electronică.

Senzorul de lumină și lumini de zi LED asigură o vizibilitate sporită, în timp ce volanul multifuncțional și senzorul de ploaie oferă un plus de confort și comoditate în timpul condusului. De asemenea, acest Sprinter este prevăzut cu un sistem de închidere centralizată și un volan din piele pentru o senzație premium.

Ușa glisantă și paravanul despărțitor sunt detalii inteligente care fac din acest model un partener de încredere pentru transportul de mărfuri.

Pentru a oferi un plus de siguranță și control, acest Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu asistență la frânare de urgență, sistem pentru limitarea vitezei și sistem de apeluri de urgență.

Dotările de infotainment includ port USB, Apple CarPlay, touchscreen, Android Auto, AudioStreaming și un kit de avarie.

Stocul de mașini în leasing variază în funcție de disponibilitate. Dacă sunteți interesat de un Mercedes-Benz Sprinter mai vechi, puteți opta pentru autoutilitare second hand, cu condiția ca aceasta să nu depășească vârsta maximă de 9 ani, pentru a beneficia de finanțare pe o perioadă de cel mult 1 an.

Cu un avans de minimum 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți deveni proprietarul unui Mercedes-Benz Sprinter prin intermediul leasingului auto sau al finanțării auto.

Pentru mai multe informații despre ofertele de finanțare și leasing auto disponibile pentru Mercedes-Benz Sprinter, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să obțineți vehiculul potrivit pentru afacerea dumneavoastră.