Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un vehicul utilitar de încredere și performant, cu numeroase dotări și opțiuni care îl fac o alegere ideală pentru diverse activități comerciale sau personale. Atunci când îți dorești să achiziționezi un astfel de vehicul, ai la dispoziție mai multe opțiuni de finanțare care să se potrivească nevoilor tale.

Cu ajutorul leasingului auto, poți beneficia de toate avantajele unei mașini noi, fără a te încărca cu costurile întreținerii și deprecierea valorii acesteia. Lease-ul pentru automobile este o modalitate flexibilă de a utiliza un vehicul, plătind doar pentru perioada în care îl folosești. În plus, poți opta pentru un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Mercedes-Benz Sprinter, fabricat în anul 2023, este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul utilitar modern, fiabil și dotat cu toate opțiunile necesare. Dotările acestui model includ:

  • Număr uși: 4
  • Consum urban: 10.9
  • Consum extraurban: 8.2
  • Număr viteze: 6
  • Standard de emisii: Euro 4

Pe lângă aceste caracteristici, Sprinter dispune și de o serie de dotări și echipamente care să îți ofere confort și siguranță în timpul călătoriilor tale. Sistemul audio de înaltă calitate, sistemul de navigare, controlul automat al vitezei, sistemul de asistență la pornirea în deal și avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope, sunt doar câteva exemple.

Printre dotările interioare se numără radio digital (DAB), Bluetooth, compatibilitate MP3, senzor de parcare atât în față, cât și în spate, precum și diverse sisteme de asistență la condus, precum ABS, ESP și controlul tracțiunii.

Confortul pasagerilor este asigurat de aerul condiționat, geamurile electrice față, oglinzile reglabile electric, volanul multifuncțional și sistemul de închidere centralizată. Siguranța ta și a celor din jurul tău este prioritară, iar Sprinter vine echipat cu airbag-uri pentru șofer, pasager și laterale, precum și cu airbag-uri pentru cap.

Sprintul poate fi finanțat prin leasing, beneficiind astfel de flexibilitatea de care ai nevoie în dezvoltarea sau gestionarea afacerii tale. Indiferent dacă decizi să îți achiziționezi un vehicul utilitar nou sau second hand, leasingul auto este o soluție înțeleaptă. Auto nou în leasing este o opțiune care îți oferă acces la un vehicul de ultimă generație, cu toate dotările și tehnologiile de ultimă oră, fără a investi integral suma necesară pentru achiziționarea unui autovehicul nou.

Autoutilitară second hand în leasing este o opțiune potrivită pentru cei care își doresc un vehicul utilitar cu un raport bun între preț și calitate. Prin intermediul unei oferte de leasing, poți opta pentru achiziționarea unui model Mercedes-Benz Sprinter second hand, având la dispoziție un interval de finanțare potrivit pentru vechimea mașinii.

Cu ajutorul leasingului automobile, poți beneficia de un vehicul utilitar modern și fiabil, indiferent dacă îl folosești în scop personal sau în cadrul afacerii tale. Flexibilitatea oferită de leasing îți permite să închiriezi mașina pe o perioadă prestabilită, plătind doar o rată lunară fixă, în funcție de durata contractului și avansul ales.

Acum este momentul să iei în considerare leasingul auto ca pe o soluție financiară avantajoasă, care să îți faciliteze accesul la un autovehicul Mercedes-Benz Sprinter, indiferent dacă îl dorești nou sau second hand. Indiferent de opțiunea ta, leasingul auto îți permite să beneficiezi de toate dotările și opțiunile pe care ți le dorești pentru o călătorie confortabilă și sigură.