Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul comercial robust, modern și versatil, potrivit atât pentru utilizarea în afaceri, cât și pentru nevoile personale. Lansat în anul 2023, acest model dispune de numeroase dotări și caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru cei în căutarea unui vehicul fiabil și performant.

Dotările includ un număr de 4 uși, oferind un acces comod și flexibilitate în încărcarea și descărcarea mărfurilor. Consumul urban este de 10.9 și consumul extraurban de 8.2, asigurând o eficiență remarcabilă a combustibilului. Cu un număr total de 6 viteze, acest model asigură o experiență de conducere confortabilă și plăcută.

Mercedes-Benz Sprinter este în conformitate cu standardul Euro 4, ceea ce confirmă angajamentul producătorului pentru protejarea mediului înconjurător. Dotările de divertisment includ radio și CD player, precum și un sistem audio de înaltă calitate, redefinind experiența de divertisment la bord.

Funcționalitatea este sporită de un computer de bord, un sistem de navigare integrat și controlul de croazieră, care oferă un plus de confort și siguranță în timpul călătoriilor lungi. În plus, funcția de pornire/oprire automată facilitează economisirea combustibilului și protejează motorul.

Mercedes-Benz Sprinter vine însoțit de o roată de rezervă și oferă ajutor pentru pornirea în deal, asigurând o manevrabilitate optimă în diverse condiții de drum. Avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope este o caracteristică importantă pentru siguranța în trafic.

Noul model include și radio digital (DAB) și conectivitate Bluetooth, cu posibilitatea de a reda muzică în format MP3. Senzorul de parcare față și cel spate facilitază parcarea în siguranță, iar hands-free-ul permite efectuarea de apeluri în timpul deplasărilor.

Printre caracteristicile de siguranță se numără ABS, ESP, servodirecția și controlul tracțiunii, asigurând o experiență de conducere stabilă și sigură. De asemenea, filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor și protejarea mediului înconjurător.

Dotările de interior includ cotiera centrală, suportul lombar și aerul condiționat, asigurând un plus de confort și ergonomie în timpul călătoriilor. Geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric sunt caracteristici care facilitează reglarea și controlul optim al autovehiculului.

Siguranța pasagerilor este asigurată de airbag-ul șoferului, airbag-ul pasagerului, airbag-urile laterale și airbag-urile pentru cap, oferind o protecție excelentă în caz de impact. În plus, închiderea centralizată electronică și senzorul de lumină sunt opțiuni care asigură confortul și protecția în utilizarea zilnică a autovehiculului.

Mercedes-Benz Sprinter dispune și de lumini de zi LED, un volan multifuncțional și un senzor de ploaie, asigurând o experiență de conducere plăcută și sigură în diverse condiții meteorologice. Sistemul de închidere centralizată și volanul din piele completează designul sofisticat al acestui autovehicul.

Dotările suplimentare includ ușă glisantă, paravan despărțitor, asistență la frânare de urgență, sistem pentru limitarea vitezei și sistem de apeluri de urgență, asigurând confortul și siguranța pe durata călătoriilor. Portul USB și sistemul de control vocal facilitează conectarea și controlul dispozitivelor externe, iar compatibilitatea cu Apple CarPlay și Android Auto adaugă funcționalitate și flexibilitate.

Cu detecția oboseală integrată, Mercedes-Benz Sprinter se asigură că șoferul rămâne vigilent și concentrat pe drum. Ecranul tactil și kitul de avarie completează gama de dotări și accesorii care fac din acest autovehicul o alegere ideală.

Să te bucuri de toate aceste dotări de top nu trebuie să fie o problemă financiară. Prin intermediul opțiunii de finanțare auto, poți deveni proprietarul unui Mercedes-Benz Sprinter chiar acum. Indiferent dacă îți dorești o mașină nouă sau un autovehicul second hand, sistemul de leasing auto îți pune la dispoziție soluțiile de finanțare potrivite pentru tine.

Cu un avans de minim 15% și perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani, poți alege varianta de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Masinile în leasing oferă avantajul de a beneficia de un vehicul de încredere fără a implica costuri mari la achiziția inițială.

Leasingul auto este o soluție flexibilă și convenabilă pentru a-ți achiziționa autoutilitare second hand sau auto noi în leasing. Prin intermediul serviciilor de leasing automobile, poți obține acces rapid la autovehicule de înaltă calitate, fără a te îngrijora de costurile inițiale.

Dacă îți dorești o mașină din 2023, precum Mercedes-Benz Sprinter, ai nevoie să îndeplinești anumite condiții de finanțare. Masina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În caz contrar, perioada de finanțare scade în funcție de vechimea autovehiculului. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare maximă este de 4 ani. Pentru autovehiculele cu vechime între 7 și 8 ani, perioada de finanțare scade la maxim 3 ani. Pentru mașini mai vechi de 8 ani, se poate opta pentru o finanțare de maxim 2 ani. Autovehiculele mai vechi de 9 ani mai pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.

Alege un autovehicul de încredere și beneficiază de soluții de finanțare convenabile prin intermediul sistemului de leasing auto. Indiferent dacă îți dorești un autovehicul nou sau second hand, leasingul auto îți oferă flexibilitatea și avantajele financiare de care ai nevoie. Contactează-ne acum pentru mai multe informații și descoperă cum poți deveni proprietarul unui Mercedes-Benz Sprinter!