Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2023, este un vehicul utilitar de încredere și performant, potrivit pentru activități comerciale și transport de marfă. Având în vedere cerințele de finanțare, este important ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea beneficia de o perioadă maximă de finanțare de 5 ani.

Dacă mașina respectă această condiție, puteți opta pentru variante de finanțare flexibile, cum ar fi leasing auto sau credit auto, care vă permit să plătiți în rate lunare și să beneficiați de avantaje fiscale. Este necesar un avans de minim 15% pentru a obține finanțarea și perioada maximă de finanțare este de 5 ani.

Sprinter-ul Mercedes-Benz dispune de numeroase dotări și tehnologii avansate care asigură siguranță și confort la volan. Printre acestea se numără sistemul de navigare, controlul de croazieră, ajutorul pentru pornirea în deal și avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope. De asemenea, mașina este dotată cu ABS, ESP, filtru de particule și airbag-uri pentru siguranță suplimentară.

În ceea ce privește confortul, Sprinter-ul dispune de aer condiționat, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric și cotieră centrală. De asemenea, volanul multifuncțional permite controlul ușor al sistemului audio, iar sistemul de închidere centralizată, împreună cu senzorul de lumină și senzorul ploii, adaugă un plus de comoditate și siguranță.

Această mașină vine și cu opțiuni moderne, cum ar fi sistemul de apeluri de urgență, Apple CarPlay și Bluetooth, care vă permit să rămâneți conectat și să utilizați funcțiile smartphone-ului în mașină. De asemenea, se bucură și de un sistem audio de înaltă calitate, compatibil MP3 și radio digital (DAB).

Sprinter-ul Mercedes-Benz este disponibil și în variantele de autoutilitare second hand, iar prețurile competitive îl fac o alegere atractivă pentru cei care doresc să își extindă flota de mașini comerciale. Totodată, există și opțiunea de achiziționare a unui model nou în leasing, beneficiind astfel de toate avantajele unui autovehicul de ultimă generație.

Indiferent de varianta aleasă, important este să aveți în vedere avantajele și costurile pe termen lung. O finanțare responsabilă poate asigura stabilitatea financiară și continuitatea afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre modalitățile de finanțare, leasing automobile sau credit extern, vă rugăm să contactați un consultant specializat în domeniu.