Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca și modelul mașinii este Mercedes-Benz Sprinter, anul de fabricație 2023. Dispunând de diverse dotări, acest vehicul oferă un nivel ridicat de confort, siguranță și eficiență.

Printre dotările și caracteristicile notabile ale mașinii se numără: numărul de uși - 4, consum urban - 10.9 litri, consum extraurban - 8.2 litri, număr de viteze - 6, standard de emisie Euro 4 și sistem de navigare.

Pentru o experiență multimedia de calitate, mașina este echipată cu un sistem audio, radio, CD și Bluetooth. Sistemul de control al croazierei este disponibil pentru a asigura o conducere mai confortabilă și relaxată. Pornirea/oprirea automată facilitează economisirea de combustibil, în timp ce radio digital (DAB) și compatibilitatea MP3 aduc distracție și divertisment la bord.

Pentru a facilita manevrarea și parcarea, mașina este dotată cu senzori de parcare atât în față, cât și în spate. Sistemul hands-free permite efectuarea de apeluri în mod sigur, iar sistemul Bluetooth facilitează conectarea dispozitivelor mobile. Cu ABS, ESP, servodirecție și control al tracțiunii, se asigură siguranța în timpul condusului. De asemenea, filtrul de particule contribuie la protecția mediului înconjurător.

Dotările interioare includ consolă centrală, suport lombar, aer condiționat și geamuri electrice în față. Oglinzi reglabile electric, airbag pentru șofer și pasager, airbaguri laterale și pentru cap asigură siguranța pasagerilor. Sistemul de închidere centralizată electronica, lumini de zi LED, senzori de lumină și ploaie, volan multifuncțional și sistem de închidere centralizată sunt alte caracteristici utile ale acestui vehicul.

Cu volan din piele, ușă glisantă și paravan despărțitor, se asigură un spațiu de lucru ergonomic și organizat. Asistența la frânare de urgență și sistemul pentru limitarea vitezei contribuie la siguranța șoferului și a pasagerilor.

Opțiunile de conectivitate includ port USB, sistem de control vocal, Apple CarPlay, Android Auto și funcția AudioStreaming. Detectarea oboseală și touchscreenul adaugă un plus de confort și comoditate.

Se oferă și un kit de avarie pentru orice eventualitate. Mașina vine cu airbaguri multiple pentru siguranța pasagerilor din față, spate și lateral.

Pentru a achiziționa această mașină Mercedes-Benz Sprinter, aveți opțiunea de a o finanța folosind leasing auto și credit auto. Oferind posibilitatea de leasing automobile, firma noastră vă permite să achiziționați această mașină dorită în rate comode. Avansul minim necesar este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Vă oferim opțiuni de finanțare atât pentru mașinile second hand, cât și pentru cele noi în leasing. Avem în considerare vechimea mașinii pentru a stabili perioada maximă de finanțare. Astfel, pentru mașinile mai noi de 5 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime cuprinsă între 6 și 7 ani, putem finanța pe 4 ani. În cazul mașinilor mai vechi de 7 ani și mai noi de 8 ani, perioada maximă de finanțare este de 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani și mai noi de 9 ani, putem oferi finanțare pe 2 ani. În cele din urmă, pentru mașinile mai vechi de 9 ani, se poate obține finanțare doar pe o perioadă de un an.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină Mercedes-Benz Sprinter, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a beneficia de oferta noastră de finanțare.