Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter 2023 este un model de autoutilitară cu dotări moderne și performanțe remarcabile. Această mașină oferă confortul necesar pentru a duce la bun sfârșit orice sarcină și este disponibilă în diverse variante, potrivite pentru diferite nevoi și preferințe.

Dacă sunteți interesat de acest model și doriți să achiziționați un autovehicul în sistemul de leasing auto, vă oferim opțiuni convenabile de finanțare auto. Pentru a beneficia de un leasing avantajos, nu este necesară achitarea integrală a prețului, ci doar a unui avans de minim 15% din valoarea mașinii.

Perioada de finanțare este flexibilă, cuprinzând între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. În cazul în care autoutilitara are o vechime de maxim 5 ani, putem oferi o finanțare pe o perioadă de 5 ani. Dacă vechimea mașinii este între 6 și 7 ani, perioada de finanțare este de maximum 4 ani. Pentru autoutilitare mai vechi de 7 ani și până la 8 ani, perioada de finanțare este de maximum 3 ani. În cazul mașinilor cu o vechime de peste 8 ani și până la 9 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 2 ani. Dacă autoutilitara are o vechime mai mare de 9 ani, o putem finanța pe o perioadă de un an.

Dotările acestui Mercedes-Benz Sprinter includ numeroase caracteristici care îmbunătățesc confortul și siguranța în timpul călătoriilor. Printre acestea se numără un sistem de navigare util, controlul de croazieră pentru o experiență mai relaxantă la volan, sistemul de pornire/oprire automată pentru economisirea combustibilului, precum și senzori de parcare atât în față, cât și în spate.

Autoutilitara este dotată cu multe sisteme de siguranță, precum ABS, ESP și controlul tracțiunii, pentru a vă asigura că aveți mereu controlul în mână. De asemenea, dispune de airbaguri multiple pentru a proteja pasagerii în cazul unui impact și de sistemul de asistență la frânare de urgență.

Printre dotările suplimentare se numără aerul condiționat pentru un mediu confortabil în orice condiții, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric, volan multifuncțional pentru o experiență de conducere mai plăcută și sistemul de închidere centralizată pentru ușurință în utilizare.

Această autoutilitară vine și cu tehnologii avansate, precum sistemul de control vocal și conexiunea Bluetooth, care vă permit să vă conectați la dispozitivele mobile pentru a asculta muzică sau pentru a răspunde la apeluri în mod hands-free. De asemenea, dispune de port USB pentru încărcarea dispozitivelor și suport pentru diferite aplicații, cum ar fi Apple CarPlay și Android Auto.

Mercedes-Benz Sprinter 2023 este o alegere excelentă pentru cei care caută un autovehicul fiabil și performant, fie că este vorba de transport comercial sau de alte activități. Cu această mașină, veți beneficia de dotările necesare pentru a face față cerințelor zilnice și de soluții de finanțare auto flexibile, pentru a vă putea achiziționa autoutilitara dorită în sistem de leasing.

Dacă sunteți interesat de închirierea unei autoutilitare Mercedes-Benz Sprinter 2023 sau aveți nevoie de orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați pentru a discuta detaliile și pentru a vă oferi toate detaliile necesare pentru un leasing auto convenabil.