Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 24 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
24 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2023, este un vehicul comercial fiabil și eficient, potrivit pentru diverse activități profesionale. Această mașină este disponibilă pentru finanțare prin leasing auto sau credit auto, oferind opțiuni flexibile de plată pentru clienții interesați.

Dotările includ numeroase caracteristici și tehnologii moderne care îmbunătățesc confortul și siguranța la volan. Cu un număr de 4 uși, acest model oferă acces ușor și comod în compartimentul de încărcare. Consumul urban este de 10.9 litri la 100 de km, iar consumul extraurban este de 8.2 litri la 100 de km, asigurând astfel o eficiență ridicată în utilizare.

Cu 6 trepte de viteză și standard Euro 4, Sprinter oferă performanțe solide și fiabilitate pe termen lung. Sistemul audio, CD-ul și radio-ul asigură distracția pe drum, iar computerul de bord oferă informații utile privind consumul de combustibil și distanța parcursă.

Sistemul de navigație îți permite să ajungi la destinațiile dorite cu ușurință, în timp ce controlul de croazieră îți oferă confort și stabilitate pe autostradă. Funcția de pornire/oprire automată contribuie la economisirea combustibilului și la reducerea emisiilor, fiind astfel o soluție eco-friendly.

Mercedes-Benz Sprinter vine echipată și cu roată de rezervă, ajutor pentru pornirea în deal și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, asigurând siguranța și mobilitatea pe orice tip de teren.

Tehnologiile avansate includ radio digital (DAB) și funcționalitate Bluetooth, permițându-ți să asculti muzică și să rămâi conectat în timpul călătoriilor. Compatibilitatea MP3 îți oferă posibilitatea de a reda muzică preferată și de a crea o atmosferă plăcută în mașină.

Senzorii de parcare, atât față, cât și spate, îți oferă confort și siguranță adăugată în timpul manevrelor, iar funcția handsfree îți permite să efectuezi apeluri în mod sigur și ușor.

ABS-ul, ESP-ul, servodirecția și controlul tracțiunii asigură stabilitate și control în orice situație de conducere, în timp ce filtrul de particule optimizează performanța motoarelor diesel.

Printre dotările suplimentare se numără cotiera centrală, suportul lombar și aerul condiționat, care asigură confort și relaxare pe tot parcursul călătoriei.

Geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric adaugă comoditate și funcționalitate, iar airbag-urile pentru șofer, pasager și lateral, împreună cu airbag-urile pentru cap, asigură siguranță în cazul unui impact.

Inchiderea centralizată (electronică), senzorul de lumină și luminiile de zi LED contribuie la siguranță și praticitate, în timp ce volanul multifuncțional te ajută să controlezi mașina în maniera dorită.

Senzorul de ploaie și sistemul de închidere centralizată sunt alte opțiuni care completează experiența de conducere.

Interiorul de calitate superioară include un volan din piele, iar ușa glisantă și paravanul despărțitor adaugă practicitate și accesibilitate.

Asistența la frânare de urgență, sistemul pentru limitarea vitezei și sistemul de apeluri de urgență contribuie la siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.

Mercedes-Benz Sprinter vine echipată cu un port USB, sistem de control vocal, Apple CarPlay, AudioStreaming și detecție a oboselii, oferindu-ți conectivitate și divertisment pe întreaga durată a călătoriei.

Adept al tehnologiilor avansate, Sprinter include și compatibilitate cu Android Auto și un ecran touchscreen, care facilitează utilizarea sistemului de infotainment.

Kitul de avarie și airbag-urile asigură siguranța și pregătirea pentru orice situație neașteptată.

În concluzie, Mercedes-Benz Sprinter este un vehicul comercial fiabil și performant, potrivit atât pentru finanțare prin leasing auto, cât și pentru credit auto. Avansul minim este de 15%, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Este important de menționat că masina trebuie să aibă maxim 5 ani pentru a fi finanțată timp de 5 ani, 6 ani pentru a fi finanțată timp de 4 ani, 7 ani pentru a fi finanțată timp de 3 ani și tot așa. Informațiile despre leasing automobile și finanțare auto pot fi obținute de la reprezentanții noștri specializați în leasing auto și credit extern, care sunt pregătiți să ofere consultanță și soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor tale specifice.