Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2023, este un vehicul utilitar propriu pentru afaceri, care oferă performanțe excelente și dotări de ultimă generație. Acest model este disponibil într-o gamă variată de versiuni și configurații, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Dotările includ un număr de 4 uși care facilitează încărcarea și descărcarea mărfurilor, consum redus de carburant în mediul urban (10.9) și în afara acestuia (8.2), un număr de 6 viteze pentru o experiență de condus plăcută și eficientă, standardul Euro 4 pentru un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

În plus, Sprinter este echipat cu un sistem avansat de infotainment care include radio, CD-player și sistem audio. Un computer de bord oferă informații utile despre consumul de carburant și distanța parcursă. Sistemul de navigare integrat ajută șoferul să găsească cel mai rapid și mai eficient drum către destinație. Controlul de croazieră permite menținerea unei viteze constante pe autostradă, iar funcția de pornire/oprire automată economisește combustibilul prin oprirea motorului în cazul în care mașina este oprită temporar.

Pentru siguranța și confortul pasagerilor, Sprinter dispune de o roată de rezervă, ajutor pentru pornirea în deal, avertisment privind pierderea presiunii în anvelope și radio digital (DAB). Teconologia Bluetooth permite conectarea dispozitivelor mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete, pentru a reda muzică și efectua apeluri handsfree. Compatibilitatea MP3 permite redarea muzicii preferate în timpul călătoriilor.

Senzorii de parcare, atât față, cât și spate, facilitează parcarea în spații inguste. Alte dotări includ ABS (sistem de antiblocare a frânelor), ESP (program electronic de stabilitate), servodirecție și controlul tracțiunii pentru o conduire sigură și controlată în orice condiții de drum. Presența filtrului de particule asigură o reducere a emisiilor și protejează mediul înconjurător.

În interior, Sprinter oferă confort și utilitate. Cotiera centrală și suportul lombar îmbunătățesc confortul șoferului. Aer condiționatul menține temperatura optimă în cabină, iar geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric asigură o operare ușoară și convenabilă.

Sistemul de airbag-uri pentru șofer, pasageri și lateral, precum și airbag-urile pentru cap, oferă o protecție completă în caz de impact. Închiderea centralizată asigură siguranța mașinii și a pasagerilor, iar senzorul de lumină activează automat farurile în condiții de vizibilitate redusă. Lumini de zi LED asigură vizibilitatea optimă în trafic.

Volanul multifuncțional permite controlul facilitat al funcțiilor mașinii, iar senzorul de ploaie activează automat ștergătoarele de parbriz în caz de precipitații. Sistemul de închidere centralizată permite o operare ușoară și sigură a vehiculului, în timp ce volanul din piele adaugă o notă de lux și eleganță. Ușa glisantă și paravanul despărțitor facilitează încărcarea și descărcarea mărfurilor.

Sprinter este echipat cu o serie de dotări avansate care îmbunătățesc siguranța și conducerea. Asistența la frânare de urgență reduce riscul de coliziune, iar sistemul pentru limitarea vitezei ajută la menținerea unei viteze constante și securizate. Sistemul de apeluri de urgență poate fi utilizat în situații de urgență pentru a solicita ajutor rapid și eficient.

Portul USB permite încărcarea și conectarea dispozitivelor mobile, iar sistemul de control vocal permite utilizarea ușoară a funcțiilor mașinii prin comenzi vocale. Sprinter este compatibil cu tehnologiile Apple CarPlay și Android Auto, ceea ce permite conectarea și controlul dispozitivelor mobile în mod intuitiv.

AudioStreaming asigură redarea clară și de înaltă calitate a muzicii preferate. Sistemul de detecție a oboseală monitorizează comportamentul șoferului și emite avertismente în cazul în care detectează semne de oboseală. Ecranul tactil oferă o experiență ușoară și intuitivă de utilizare.

Kitul de avarie asigură pregătirea pentru situații neprevăzute, iar airbag-urile protejează pasagerii în caz de coliziune.

Pentru achiziționarea acestui model, puteți opta pentru leasing auto sau finanțare auto, în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră. Noi suntem specializați în oferirea de soluții de finanțare auto și vă putem asista în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră. Oferim un sistem de leasing auto flexibil, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Indiferent dacă doriți să achiziționați un autoturism nou sau second hand, sau chiar un autoutilitar second hand, suntem aici pentru a vă oferi consultanță și a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre Mercedes-Benz Sprinter și despre soluțiile noastre de finanțare auto. Avem o echipă de profesioniști pregătiți să vă asiste și să vă ofere cele mai bune sfaturi și soluții pentru nevoile dumneavoastră.