Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.505

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul utilitar de ultimă generație, adaptat nevoilor și cerințelor specifice ale afacerilor din diverse domenii. Acest model, fabricat în anul 2023, vine cu un pachet complet de dotări și tehnologii moderne, asigurându-vă un partener de încredere în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Cu o capacitate de încărcare generoasă și un design robust, Mercedes-Benz Sprinter este potrivit atât pentru transportul mărfurilor cât și pentru transportul pasagerilor. Indiferent de activitatea desfășurată, Sprinter vă va impresiona cu performanțe de vârf și economie de combustibil remarcabilă.

Dotările acestui autovehicul includ un număr de uși de 4, asigurând acces facil și eficient pentru încărcare și descărcare. Consumul urban este de doar 10.9 litri la 100 km, iar consumul extraurban ajunge la 8.2 litri la 100 km, ceea ce face ca Sprinter să fie o opțiune extrem de eficientă din punct de vedere al consumului de carburant. Cu o cutie de viteze de 6 trepte, veți beneficia de un control precis asupra autovehiculului.

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul euro 4, respectând cele mai moderne și riguroase standarde de mediu. Sistemul audio, împreună cu funcția de conectare Bluetooth, vă vor permite să vă bucurați de muzică preferată în timpul călătoriei, în timp ce computerul de bord vă va furniza informații utile legate de consumul de carburant și alte aspecte importante.

Cu ajutorul sistemului de navigare, veți beneficia de ghidare precisă și direcții optime spre destinație, în timp ce controlul de croazieră vă va ajuta să mențineți o viteză constantă și să vă concentrați mai bine asupra condusului.

Un aspect important al dotărilor include și ajutorul pentru pornirea în deal, care vă va deservi în situațiile în care aveți nevoie de un plus de putere și aderență. Avertismentul privind pierderea presiunii în anvelope vă va ajuta să vă mențineți siguranța pe drum, prin monitorizarea constantă a presiunii anvelopelor.

Mercedes-Benz Sprinter dispune și de un sistem avansat de asistență pentru parcare, cu senzori atât în partea față cât și în partea spate. Aceasta facilitează manevrarea și minimizează riscul de eventuale accidente la efectuarea manevrelor de parcare.

Sistemul de siguranță cuprinde caracteristici precum ABS (sistem de anti-blocare al roților), ESP (program electronic de stabilitate) și controlul tracțiunii, astfel încât veți beneficia de o aderență excelentă și stabilitate pe drum.