Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
30 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter din 2023 sunt disponibile pentru leasing auto sau finanțare auto. Această ofertă este potrivită pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină de încredere și să beneficieze de dotări moderne. Perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, iar avansul minim este de 15%.

Mercedes-Benz Sprinter vine cu numeroase dotări care asigură confort și siguranță. Printre acestea se numără numărul de uși - 4, consumul urban - 10.8, consumul extraurban - 8.1, numărul de viteze - 6 și standardul Euro 4. Această mașină dispune de un sistem radio și de un sistem audio de înaltă calitate, care oferă o experiență sonoră excelentă. De asemenea, vine cu un computer de bord avansat și un sistem de navigare integrat, care vă ajută să vă desfășurați activitățile cu ușurință.

Controlul de croazieră și pornirea/oprirea automată sunt funcții care îmbunătățesc eficiența consumului de combustibil. Lumini de zi integrate asigură vizibilitate ridicată în timpul condusului, în timp ce roata de rezervă și ajutorul pentru pornirea în deal sunt dotări practice, care vă ajută să faceți față diferitelor situații de drum.

Pentru siguranță, Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu sisteme precum avertisment privind pierderea presiunii în anvelope, ABS, ESP, servodirecție și controlul tracțiunii. De asemenea, este dotat cu un filtru de particule, care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Mașina dispune de o gamă largă de dotări pentru confortul pasagerilor. Cotiera centrală și suportul lombar oferă confort în timpul călătoriei, iar aerul condiționat asigură un climat plăcut în interior. Geamurile electrice față, oglinzile reglabile electric și airbag-ul șoferului sunt doar câteva dintre dotările care asigură confort și siguranță. În plus, sistemul de inchidere centralizată (electronică) și senzorul de lumină sunt funcții care adaugă un nivel suplimentar de siguranță și comoditate.

Volanul multifuncțional, senzorul de ploaie, volanul din piele și ușa glisantă sunt alte dotări care adaugă confort și funcționalitate la bordul mașinii. De asemenea, paravanul despărțitor, asistența la frânare de urgență și sistemul pentru limitarea vitezei asigură siguranța și protecția în caz de situații neașteptate.

Pentru conectivitate și divertisment, Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu un port USB, kit de avarie, Apple CarPlay, Android Auto, AudioStreaming și sistem de control vocal. Dotările precum detecția oboseală și touchscreen-ul contribuie la o experiență de conducere mai plăcută și sigură.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină în leasing auto sau prin finanțare auto, vă rugăm să contactați reprezentanții noștri pentru mai multe informații. Vă vom asista în găsirea celei mai bune soluții pentru nevoile dvs.

Notă: Vă rugăm să rețineți că pentru a fi eligibil pentru finanțare, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare este de 4 ani. Pentru cele mai vechi de 7 ani, perioada este de maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada este de 2 ani. Mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.